Recente reacties

@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Write a comment
Khor Gai Tod - gecoate gebakken kippenvleugels

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Khor Gai Tod
gecoate gebakken kippenvleugels

Ingrediënten:
150 gr kippenvleugels
2 eetl maizena
2 eetl lichte kecap
1 theel zout
1/2 - 1 theel peper
2 theel sesam zaad
100 ml water
olie

Bereiding:
Meng de maizena met het water, de peper, het zout, de kecap en het sesamzaad en vorm hiervan een beslag. Snijd de vleuges in kleine stukken en wentel deze door het beslag.
Verhit in een pan voldoende olie en frituur de vleugeltjes krokant en goudbruin.

Lekker met zoete chilli saus of pruimensaus.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 77 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41936720