logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon Yesterday
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna Yesterday
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 2 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Khor Gai Tod
gecoate gebakken kippenvleugels

Ingrediënten:
150 gr kippenvleugels
2 eetl maizena
2 eetl lichte kecap
1 theel zout
1/2 - 1 theel peper
2 theel sesam zaad
100 ml water
olie

Bereiding:
Meng de maizena met het water, de peper, het zout, de kecap en het sesamzaad en vorm hiervan een beslag. Snijd de vleuges in kleine stukken en wentel deze door het beslag.
Verhit in een pan voldoende olie en frituur de vleugeltjes krokant en goudbruin.

Lekker met zoete chilli saus of pruimensaus.

Add comment

Submit

who is online

We have 27 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44151548