zoeken
Recente reacties

1 days ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

1 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.

3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Laatst gelezen
- Opor Telor Pedas - pittig gekruide eieren in romige saus
- Gai Op Gar Thiam - met knoflook gecoate drumsticks
- Natinombur - Gebakken vis met sambal
- Iga Bakar Bumbu Rujak - geroosterd gekruid rundvlees
- Chen Pi Niu Rou - rundvlees met mandarijn
- Tempe Kuah Santen - tempe met garnalen in een kokosmelksaus
- Ayam Goreng Mentega - gebakken kip in een boter-kecap saus
- Solamu - gehaktballetjes
- Soto Ayam - indische kippensoep
- Sambal bubuk kering ebbie
Khor Gai Tod - gecoate gebakken kippenvleugels


Khor Gai Tod
gecoate gebakken kippenvleugels
Ingrediënten:
150 gr kippenvleugels
2 eetl maizena
2 eetl lichte kecap
1 theel zout
1/2 - 1 theel peper
2 theel sesam zaad
100 ml water
olie
Bereiding:
Meng de maizena met het water, de peper, het zout, de kecap en het sesamzaad en vorm hiervan een beslag. Snijd de vleuges in kleine stukken en wentel deze door het beslag.
Verhit in een pan voldoende olie en frituur de vleugeltjes krokant en goudbruin.
Lekker met zoete chilli saus of pruimensaus.
gecoate gebakken kippenvleugels
Ingrediënten:
150 gr kippenvleugels
2 eetl maizena
2 eetl lichte kecap
1 theel zout
1/2 - 1 theel peper
2 theel sesam zaad
100 ml water
olie
Bereiding:
Meng de maizena met het water, de peper, het zout, de kecap en het sesamzaad en vorm hiervan een beslag. Snijd de vleuges in kleine stukken en wentel deze door het beslag.
Verhit in een pan voldoende olie en frituur de vleugeltjes krokant en goudbruin.
Lekker met zoete chilli saus of pruimensaus.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.