Khor Gai Tod
gecoate gebakken kippenvleugels
Ingrediënten:
150 gr kippenvleugels
2 eetl maizena
2 eetl lichte kecap
1 theel zout
1/2 - 1 theel peper
2 theel sesam zaad
100 ml water
olie
Bereiding:
Meng de maizena met het water, de peper, het zout, de kecap en het sesamzaad en vorm hiervan een beslag. Snijd de vleuges in kleine stukken en wentel deze door het beslag.
Verhit in een pan voldoende olie en frituur de vleugeltjes krokant en goudbruin.
Lekker met zoete chilli saus of pruimensaus.
Zoeken
Laatst gelezen
- Ayam Jamur Kecap - gebakken kip met paddenstoelen en kecap
- Bubur kacang hijau - Pap van mungbonen
- Ikan Tenggiri Rica-Rica - gebakken makreel in pittige rode saus
- Ayam Opor - kruidige, gestoofde kip
- Daging Bumbu Bakar - reepjes gekruid rundvlees
- Jilabulo - Gekruide kipfilet en kippenhartjes
- Solamu - gehaktballetjes
- Cah Sapi Sawi Asin - rundvlees met gezouten kool
- Kue Bolu - cake rond van vorm
- Telor belado - eieren in pittige tomatensaus
Recente Reacties
Cucur
Yesterdaybij voorkeur een diepe bolle panCucur
YesterdayWat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?Sambal Miso
1 week agoaka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)Sambal Miso
1 week agoHet recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...Soto Ayam Purwakarta
2 weeks agoHeerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...