Recente reacties

@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Write a comment
Sayap Ayam Manis Gurih - zoet gebakken kippenvleugels

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sayap Ayam Manis Gurih
zoet gebakken kippenvleugels

Bahan-bahan:
ingrediënten:
6 kippen vleugels
1/2 limoen, sap
200 ml kokoswater
1/2 theel palmsuiker
10 jeruk purut blaadjes
olie

Haluskan:
bumbu:
4 teentjes knoflook
2 theel ketumbar
1/4 theel jinten
1 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf de vleugels in met het limoensap. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan het kokoswater samen met de bumbu, de palmsuiker en de jeruk purut en breng aan de kook. Voeg dan de kip toe en kook totdat het vocht is verdampt.
Verhit in een pan de olie en bak de kip verder bruin. Serveer.


Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 96 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41932371