Recente reacties

Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Ik mis de tomaten in de ingrediëntenlijst ....
Hoeveel moeten er in?
Oeps, niet eerder opgemerkt: 3 stuks en heb het aangepast, bedankt!!
Ilona Van den akker 1 months ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 3 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Write a comment
Sayap Ayam Manis Gurih - zoet gebakken kippenvleugels

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sayap Ayam Manis Gurih
zoet gebakken kippenvleugels

Bahan-bahan:
ingrediënten:
6 kippen vleugels
1/2 limoen, sap
200 ml kokoswater
1/2 theel palmsuiker
10 jeruk purut blaadjes
olie

Haluskan:
bumbu:
4 teentjes knoflook
2 theel ketumbar
1/4 theel jinten
1 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf de vleugels in met het limoensap. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan het kokoswater samen met de bumbu, de palmsuiker en de jeruk purut en breng aan de kook. Voeg dan de kip toe en kook totdat het vocht is verdampt.
Verhit in een pan de olie en bak de kip verder bruin. Serveer.


Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 260 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42426966