Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Sayap Ayam Lada Hitam - gebakken kippenvleugels in zwarte pepersaus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sayap Ayam Lada Hitam
gebakken kippenvleugels in zwarte pepersaus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
8 kippenvleugels
olie

Bahan pencelup:
marinade/coating:
3 eetl maizena
3 eetl water
1/2 theel rode peper vlokken
2 teentjes knoflook, gehakt
1 theel zout
1/2 theel peper

Bahan saus:
ingrediënten saus:
3 teentjes knoflook, gehakt
1 eetl oestersaus
1 eetl kecap manis
1/2 theel worchestersaus
1/2 theel zout
1 theel zwarte peper
1/4 theel palmsuiker
100 ml water
1 theel sago bloem + 1 theel water
1 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de vleugels in 2 stukken. Meng de ingrediënten voor de marinade goed door elkaar en meng dan de kip erdoor en laats dit 15 minuten marineren. Verhit in een pan voldoende olie en bak de vleugels goudbruin en gaar en zet apart.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook voor 2 minuten. Voeg dan de oestersaus, de kecap en de worchestersaus toe en meng goed. Dan het zout, de peper en de palmsuiker toevoegen en meng goed. Vervolgens het water toevoegen en breng het al roerend aan de kook. Dan de opgeloste sago toevoegen en breng aan de kook.
Voeg dan de kip toe en meng het zodat de vleugels gecoat zijn door de saus. Serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 235 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40912178