banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rens Nijman 1 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 11 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
IconWrite a comment
Sayap Ayam Lada Hitam - gebakken kippenvleugels in zwarte pepersaus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Sayap Ayam Lada Hitam
gebakken kippenvleugels in zwarte pepersaus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
8 kippenvleugels
olie

Bahan pencelup:
marinade/coating:
3 eetl maizena
3 eetl water
1/2 theel rode peper vlokken
2 teentjes knoflook, gehakt
1 theel zout
1/2 theel peper

Bahan saus:
ingrediënten saus:
3 teentjes knoflook, gehakt
1 eetl oestersaus
1 eetl kecap manis
1/2 theel worchestersaus
1/2 theel zout
1 theel zwarte peper
1/4 theel palmsuiker
100 ml water
1 theel sago bloem + 1 theel water
1 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de vleugels in 2 stukken. Meng de ingrediënten voor de marinade goed door elkaar en meng dan de kip erdoor en laats dit 15 minuten marineren. Verhit in een pan voldoende olie en bak de vleugels goudbruin en gaar en zet apart.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook voor 2 minuten. Voeg dan de oestersaus, de kecap en de worchestersaus toe en meng goed. Dan het zout, de peper en de palmsuiker toevoegen en meng goed. Vervolgens het water toevoegen en breng het al roerend aan de kook. Dan de opgeloste sago toevoegen en breng aan de kook.
Voeg dan de kip toe en meng het zodat de vleugels gecoat zijn door de saus. Serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 95 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
38492006