Recente reacties

Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Ik mis de tomaten in de ingrediëntenlijst ....
Hoeveel moeten er in?
Oeps, niet eerder opgemerkt: 3 stuks en heb het aangepast, bedankt!!
Ilona Van den akker 1 months ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 3 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Write a comment
Sayap Ayam Lada Hitam - gebakken kippenvleugels in zwarte pepersaus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sayap Ayam Lada Hitam
gebakken kippenvleugels in zwarte pepersaus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
8 kippenvleugels
olie

Bahan pencelup:
marinade/coating:
3 eetl maizena
3 eetl water
1/2 theel rode peper vlokken
2 teentjes knoflook, gehakt
1 theel zout
1/2 theel peper

Bahan saus:
ingrediënten saus:
3 teentjes knoflook, gehakt
1 eetl oestersaus
1 eetl kecap manis
1/2 theel worchestersaus
1/2 theel zout
1 theel zwarte peper
1/4 theel palmsuiker
100 ml water
1 theel sago bloem + 1 theel water
1 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de vleugels in 2 stukken. Meng de ingrediënten voor de marinade goed door elkaar en meng dan de kip erdoor en laats dit 15 minuten marineren. Verhit in een pan voldoende olie en bak de vleugels goudbruin en gaar en zet apart.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook voor 2 minuten. Voeg dan de oestersaus, de kecap en de worchestersaus toe en meng goed. Dan het zout, de peper en de palmsuiker toevoegen en meng goed. Vervolgens het water toevoegen en breng het al roerend aan de kook. Dan de opgeloste sago toevoegen en breng aan de kook.
Voeg dan de kip toe en meng het zodat de vleugels gecoat zijn door de saus. Serveer.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 346 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42437113