1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...
cheffie
Selamat Makan
Abon Abon in Joomla Article

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sayap Ayam Krengsengan
kippenvleugels in kruidige saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
8 kippenvleugels
2 eetl petis udang
1 eetl kecap manis
1 tomaat
3 rode lomboks
1/2 theel zout
1 eetl palmsuiker
750 ml water
2 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
4 sjalotjes
5 teentjes knoflook
1 cm jahe
1/2 theel peper
2 rode rawits
2 rode lomboks

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de vleugels doormidden, de tomaat in kleine stukjes en de lombok in dunne ringen. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu en de petis voor 3 minuten. Voeg de vleugels toe en meng alles goed en totdat het vlees van kleur verandert. Voeg dan de kecap toe.
Meng de tomaat en de lombok erdoor en voeg dan het water, het zout en de palmsuiker toe en roer totdat alles gaar is geworden.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 78 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34781494