banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Sayap Ayam Krengsengan - kippenvleugels in kruidige saus
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sayap Ayam Krengsengan
kippenvleugels in kruidige saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
8 kippenvleugels
2 eetl petis udang
1 eetl kecap manis
1 tomaat
3 rode lomboks
1/2 theel zout
1 eetl palmsuiker
750 ml water
2 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
4 sjalotjes
5 teentjes knoflook
1 cm jahe
1/2 theel peper
2 rode rawits
2 rode lomboks

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de vleugels doormidden, de tomaat in kleine stukjes en de lombok in dunne ringen. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu en de petis voor 3 minuten. Voeg de vleugels toe en meng alles goed en totdat het vlees van kleur verandert. Voeg dan de kecap toe.
Meng de tomaat en de lombok erdoor en voeg dan het water, het zout en de palmsuiker toe en roer totdat alles gaar is geworden.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 283 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40576905