zoeken
Recente reacties

21 days ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

1 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

2 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?

4 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Laatst gelezen
- Tum Bebek - gekruid en gestoomd eendengehakt
- Sayur daun ganemo dan bunga papaya - sajoer van vis met papaya en pompoen
- Rendang Minang - rendang van rundvlees
- Sambal Jahe - gember sambal
- Semur Paha Ayam Bakar - geroosterde kip in kruidige saus
- Rendang Daging Sapi Padang - in kokosmelk gestoofd gekruid rundvlees uit Padang
- Ayam Masak Paprika - gebakken kip met een paprika saus
- Udang Goreng -gebakken tijgergarnalen
- Nasi Terong - nasi goreng met aubergine
- Kip met zwarte peper - 黑椒鸡丁
Sayap Ayam Ketumbar - kippenvleugeltjes in een koriander saus


Sayap Ayam Ketumbar
kippenvleugeltjes in een koriander saus
Bahan-bahan:
ingrediënten;
12 kippenvleugels
1 theel zout
1 theel limoensap
bahan saus:
ingrediënten saus:
1 bosje koriander (blaadjes)
3 sjalotjes
9 teentjes knoflook
1 lente-ui
2 rode lomboks
2 theel zout
1 theel peper
1/2 theel palmsuiker
100 ml olie
Cara membuat:
bereiding:
Marineer de vleugels met het zout en het limoensap en laat dit tenminste 30 minuten intrekken. Spoel af en dep droog. Wrijf of maal de ingrediënten voor de saus fijn tot een gladde massa. Meng de saus met de vleugels en laat dit tenminste 2 uur intrekken.
Verhit een pan en voeg de vleugels en de saus toe en bak het vlees aan beide bruin en gaar.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.