1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Eufrasia .J.M.van Oijen - de Bruin .
Heerlijke recepte heb u , dank u wel .
Eufrasia .J.M.van Oijen - de Bruin .
Ziet er heerlijk uit uw recepten
Pasteitjes in Joomla Article
Anton Hendrikx
wat is mesoyi bast? Bast van de assem/tamarinde boom, zo ja wat is alternatief?
Chris
Hallo,
Net zijn mijn eerste pasteitjes faliekant mislukt. Het recept voor het deeg was: 500gr. zelf...
Metta
Hoi, waar kan ik de oncom kopen in Nederland?

@ zie forum

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sayap Ayam Ketumbar 
kippenvleugeltjes in een koriander saus

Bahan-bahan:
ingrediënten;
12 kippenvleugels
1 theel zout
1 theel limoensap
 
bahan saus:
ingrediënten saus:
1 bosje koriander (blaadjes)
3 sjalotjes
9 teentjes knoflook
1 lente-ui
2 rode lomboks
2 theel zout
1 theel peper
1/2 theel palmsuiker
100 ml olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Marineer de vleugels met het zout en het limoensap en laat dit tenminste 30 minuten intrekken. Spoel af en dep droog. Wrijf of maal de ingrediënten voor de saus fijn tot een gladde massa. Meng de saus met de vleugels en laat dit tenminste 2 uur intrekken.
Verhit een pan en voeg de vleugels en de saus toe en bak het vlees aan beide bruin en gaar. 
 

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 121 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34255509