Recente reacties

@frankis vijfkruiden poeder, iedereen heeft een eigen versie
bumbu ngohiong staat niet beschreven hier en zoekopdracht op kokkie belanda levert niets op
Pietje Bel 26 days ago
Veel toegepast is het afdekken van de aardappelpuree met een dun laagje paneermeel met daar bovenop wat klontjes boter. De laatste minuten onder de grill zorgen voor een aantrekkelijk krokant korstje.
kokkieblanda 1 months ago Ambyachi Kadi - mango kip curry
@mimija, is de marinade die meegaat met de kip
hallo,
moet de santen tegelijk met kip in de wok voor het aan braden,
Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Write a comment
Sayap Ayam Ketumbar 
kippenvleugeltjes in een koriander saus

Bahan-bahan:
ingrediënten;
12 kippenvleugels
1 theel zout
1 theel limoensap
 
bahan saus:
ingrediënten saus:
1 bosje koriander (blaadjes)
3 sjalotjes
9 teentjes knoflook
1 lente-ui
2 rode lomboks
2 theel zout
1 theel peper
1/2 theel palmsuiker
100 ml olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Marineer de vleugels met het zout en het limoensap en laat dit tenminste 30 minuten intrekken. Spoel af en dep droog. Wrijf of maal de ingrediënten voor de saus fijn tot een gladde massa. Meng de saus met de vleugels en laat dit tenminste 2 uur intrekken.
Verhit een pan en voeg de vleugels en de saus toe en bak het vlees aan beide bruin en gaar. 
 
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 88 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42577476