banner2

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 3 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 4 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 5 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 5 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Icon Write a comment
Sayap Ayam Ketumbar - kippenvleugeltjes in een koriander saus
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sayap Ayam Ketumbar 
kippenvleugeltjes in een koriander saus

Bahan-bahan:
ingrediënten;
12 kippenvleugels
1 theel zout
1 theel limoensap
 
bahan saus:
ingrediënten saus:
1 bosje koriander (blaadjes)
3 sjalotjes
9 teentjes knoflook
1 lente-ui
2 rode lomboks
2 theel zout
1 theel peper
1/2 theel palmsuiker
100 ml olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Marineer de vleugels met het zout en het limoensap en laat dit tenminste 30 minuten intrekken. Spoel af en dep droog. Wrijf of maal de ingrediënten voor de saus fijn tot een gladde massa. Meng de saus met de vleugels en laat dit tenminste 2 uur intrekken.
Verhit een pan en voeg de vleugels en de saus toe en bak het vlees aan beide bruin en gaar. 
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 95 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
37064049