banner2.png

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 5 days ago Rendang Ayam - rendang van kip
@Jaapno, the released oil fries the chicken. No extra frying needed
I thought you had to fry the meat after the liquid has evaporated and the oil left.
Jaap
Jcm Avatar
Peter PvW 21 days ago Nasi Betawi
Ik vind geen recept voor het maken van seroendeng
Jcm Avatar
Carla 1 months ago Frikadel Jagung - maiskoekjes
Gebakken in Kokosolie en een piepklein beetje trassi erin gedaan. Echt super lekker... ( wel snel op... ?)
Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Jcm Avatar
Nick 3 months ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Jcm Avatar
Connie 3 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
Icon Write a comment

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Udang Tumis Pedas
pittig gebakken garnalen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
350 gr grote garnalen
1 limoen, sap
1/4 theel zout
2 eetl olie
3 sjalotjes
7 teentjes knoflook
2 rode lomboks
6 jeruk purut blaadjes
1 eetl kecap manis
1 theel palmsuiker
1/2 theel peper
1 takjes koriander

Cara membuat:
bereiding:
Maak de garnalen schoon maar laat de kop en de staart zitten. Marineer de garnalen met het limoensap en het zout voor tenministe 15 minuten. Spoel af en laat uitlekken.
Snijd de sjalotjes, de knoflook, de lomboks en de jeruk purut fijn. Hak de koriander blaadjes grof.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes, de knoflook, de lomboks en de jeruk purut voor 3 minuten. Voeg de kecap, de palmsuiker en de peper toe, meng goed en breng aan de kook. Dan de garnalen toevoegen en bak deze gaar. Schep de koriander erdoor en serveer.
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 92 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36251367