Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Udang Tumis Kacang Polong - gesauteerde garnalen met erwten

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Udang Tumis Kacang Polong
gesauteerde garnalen met erwten

Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr grote garnalen / tijger garnalen
1/2 theel limoen, sap
100 gr erwten
4 teentjes knoflook
2 sjalotjes (klein)
1/2 rode paprika
1/2 groene paprika
2 theel kecap manis
1 eetl oestersaus
1 theel peper
1/2 theel zout
2 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Hak de knoflook fijn. Snijd de sjalotjes in dunne plakjes. Snijd de paprika's in blokjes. Wrijf de garnalen in met het limoensap en laat dit 15 minuten intrekken.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes, de knoflook, de paprika's voor 3 minuten. Voeg dan de garnalen toe en bak deze totdat ze van kleur veranderen.
Voeg dan de kecap, de oestersaus, de peper en het zout toe en meng goed. Vervolgens het water en de erwten toevoegen en kook/bak totdat de saus is indikt. Serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 248 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41015579