Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Udang Tumis Kacang Polong - gesauteerde garnalen met erwten

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Udang Tumis Kacang Polong
gesauteerde garnalen met erwten

Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr grote garnalen / tijger garnalen
1/2 theel limoen, sap
100 gr erwten
4 teentjes knoflook
2 sjalotjes (klein)
1/2 rode paprika
1/2 groene paprika
2 theel kecap manis
1 eetl oestersaus
1 theel peper
1/2 theel zout
2 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Hak de knoflook fijn. Snijd de sjalotjes in dunne plakjes. Snijd de paprika's in blokjes. Wrijf de garnalen in met het limoensap en laat dit 15 minuten intrekken.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes, de knoflook, de paprika's voor 3 minuten. Voeg dan de garnalen toe en bak deze totdat ze van kleur veranderen.
Voeg dan de kecap, de oestersaus, de peper en het zout toe en meng goed. Vervolgens het water en de erwten toevoegen en kook/bak totdat de saus is indikt. Serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 236 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40920479