1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Udang Tim Pedas
gestoomde pittige garnalen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr grote garnalen
4 teentjes knoflook
3 sjalotjes
3 rode cabai keriting (krullende cayennepeper)
6 groene rawits
1 serai/sereh/citroengras, witte deel
2 cm jahe
3 jeruk purut blaadjes
1/2 theel zout
1/4 theel peper
75 ml water
1/2 theel limoensap

Cara membuat:
bereiding:
Maak de garnalen schoon en vlinder deze. Snijd de sjalotjes, de knoflook en de keriting in dunne plakjes. Snijd de rawits in stukjes. Rasp de jahe. Meng alle ingrediënten goed door elkaar en stoom deze daarna in 20 minuten gaar. Meng dan het limoensap erdoor en serveer.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 103 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35384619