banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 6 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Udang terung medan - gebakken garnalen met aubergine
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Udang terung medan
gebakken garnalen met aubergine

Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr garnalen
3 salam blaadjes
3 rode lomboks
2 groene lomboks
4 honje / kecombrang blad
150 gr aubergine
150 ml water
1/4 theel palmsuiker
1 1/4 theel zout
4 belimbing
50 gr tekokak / mini aubergine / rimbang
2 eetl olie
 
Haluskan:
bumbu:
5 rode lomboks
4 teentjes knoflook
4 sjalotjes
3 cm kunyit
1 cm jahe
1 theel ketumbar
1/4 theel jinten
 
Cara membuat:
bereiding:
Pel de garnalen maar laat de staarten zitten. Snijd de lomboks in stukjes evenals de honje en de aubergine. Snijd ook de belimbing in stukken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu met de salam voor 4 minuten. Voeg dan de garnalen toe en bak deze totdat de kleur verandert. Voeg dan de lomboks, honje blad en aubergine toe en bak dit voor 3 minuten. Dan het water, het zout en de palmsuiker toevoegen en breng aan de kook. Tenslotte de tekokak en de belimbing toevoegen en kook alles gaar.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 99 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40689533