banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Ayam Kecap Pedas - Kip in pittige zoete kecapsaus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Ayam Kecap Pedas
Kip in pittige zoete kecapsaus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
4 eetl kecap manis
1 theel zout
1 theel palmsuiker
400 ml water
2 eetl olie
 
Haluskan:
bumbu:
5 rode lomboks
5 kemiri noten
4 sjalotjes
4 teentjes knoflook
3 cm jahe
 
Taburan:
garnering
1 rode lombok
1 groene lombok
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in 8 stukken. Snijd de voor de garnering de lomboks in schuin gesneden repen. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 3 minuten. Voeg dan de kip toe en bak deze bruin. Dan de kecap, het zout en de palmsuiker toevoegen en meng alles goed. Vervolgens het water toevoegen en stoof het afgesloten voor 15 minuten totdat de kip gaar is geworden. Voeg de helft van de garnering toe en bak het geheel verder totdat de saus is ingedikt. Strooi het overige deel van de garnering erover en serveer.
 
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 205 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40570314