banner2.png

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Jcm Avatar
Jet van Steijn 3 hours ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 days ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@Jet van Steijnnet als bij oesters, met een mes openbreken/snijden en dan het vlees eruit halen
Jcm Avatar
Jet van Steijn 1 days ago Simping Goreng - gebakken mosselen
Om de schelpen te verwijderen eerst koken toch? Geen idee hoe ik ze anders uit hun schelpje moet halen.
Alweer zo'n heerlijk recept.
@Jack Versteeghis het zeker, deze is de wat pittige versie en in het kookboek (deel 2) staat een mildere maar wel romiger versie. Ook erg lekker!!
Ook dit recept lijkt mij weer heerlijk. Binnenkort maar proberen.
@Jet van SteijnProbeer Udang Peteh! Echt een topper
Petehbonen vind ik zo lekker! Is er een gerecht waar ze de hoofdrol in spelen?
@KokkieBlandaDankjewel,leuk dat ik antwoord heb gekregen van je. Ik ga het morgen maken.
@Jet v Steijnp.s. 500 gr is ongeveer 6-7 stuks
Icon Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Ayam Kecap Pedas
Kip in pittige zoete kecapsaus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
4 eetl kecap manis
1 theel zout
1 theel palmsuiker
400 ml water
2 eetl olie
 
Haluskan:
bumbu:
5 rode lomboks
5 kemiri noten
4 sjalotjes
4 teentjes knoflook
3 cm jahe
 
Taburan:
garnering
1 rode lombok
1 groene lombok
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in 8 stukken. Snijd de voor de garnering de lomboks in schuin gesneden repen. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 3 minuten. Voeg dan de kip toe en bak deze bruin. Dan de kecap, het zout en de palmsuiker toevoegen en meng alles goed. Vervolgens het water toevoegen en stoof het afgesloten voor 15 minuten totdat de kip gaar is geworden. Voeg de helft van de garnering toe en bak het geheel verder totdat de saus is ingedikt. Strooi het overige deel van de garnering erover en serveer.
 
 
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 72 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36335971