Recente reacties

Shaun 3 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Ayam Kecap Pedas - Kip in pittige zoete kecapsaus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Ayam Kecap Pedas
Kip in pittige zoete kecapsaus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
4 eetl kecap manis
1 theel zout
1 theel palmsuiker
400 ml water
2 eetl olie
 
Haluskan:
bumbu:
5 rode lomboks
5 kemiri noten
4 sjalotjes
4 teentjes knoflook
3 cm jahe
 
Taburan:
garnering
1 rode lombok
1 groene lombok
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in 8 stukken. Snijd de voor de garnering de lomboks in schuin gesneden repen. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 3 minuten. Voeg dan de kip toe en bak deze bruin. Dan de kecap, het zout en de palmsuiker toevoegen en meng alles goed. Vervolgens het water toevoegen en stoof het afgesloten voor 15 minuten totdat de kip gaar is geworden. Voeg de helft van de garnering toe en bak het geheel verder totdat de saus is ingedikt. Strooi het overige deel van de garnering erover en serveer.
 
 
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 91 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41184823