Recente reacties

@frankis vijfkruiden poeder, iedereen heeft een eigen versie
bumbu ngohiong staat niet beschreven hier en zoekopdracht op kokkie belanda levert niets op
Pietje Bel 23 days ago
Veel toegepast is het afdekken van de aardappelpuree met een dun laagje paneermeel met daar bovenop wat klontjes boter. De laatste minuten onder de grill zorgen voor een aantrekkelijk krokant korstje.
kokkieblanda 1 months ago Ambyachi Kadi - mango kip curry
@mimija, is de marinade die meegaat met de kip
hallo,
moet de santen tegelijk met kip in de wok voor het aan braden,
Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Ayam Kecap Padang
gebakken kip met gekruide kecap

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr kippendijen
300 ml water
3 eetl kecap manis
1/2 theel peper
1/2 theel palmsuiker
1/2 theel zout
5 sjalotjes
4 teentjes knoflook
1/2 ui
3 rode lomboks
5 rode rawits
olie

Haluskan:
bumbu:
4 sjalotjes
4 teentjes knoflook
1 theel zout
1/2 theel palmsuiker

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in stukken. Snijd de sjalotjes, de knoflook, de ui, de lomboks enm de rawits in dunne plakjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan het water samen met de kip en de bumbu en kook totdat het vocht gehalveerd is. Schep de kip uit de pan. Verhit in een pan wat olie en bak de kip bruin en gaar en zet apart.
Verhit in een pan wat olie en fruit de sjalotjes, de knoflook, de ui, de lomboks en de rawits voor 4 minuten. Voeg dan de kip, de kecap, de peper, de palmsuiker en het zout toe en bak al roerend totdat het vocht geabsorbeerd is. Serveer.

who is online

We hebben 230 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42573657