Recente reacties

Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Shianna 18 days ago Sambal goreng kentang kering
waanzinnig lekker!!!!
Ik heb ipv de aardappels bakken wat zakjes kant en klare friet gebruikt, maar zelfs dan......in 1 woord zalig, helemaal zoals het hoort te zijn, Dank voor het delen!
Shaun 2 months ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Write a comment
Ayam Kecap Padang - gebakken kip met gekruide kecap

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Ayam Kecap Padang
gebakken kip met gekruide kecap

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr kippendijen
300 ml water
3 eetl kecap manis
1/2 theel peper
1/2 theel palmsuiker
1/2 theel zout
5 sjalotjes
4 teentjes knoflook
1/2 ui
3 rode lomboks
5 rode rawits
olie

Haluskan:
bumbu:
4 sjalotjes
4 teentjes knoflook
1 theel zout
1/2 theel palmsuiker

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in stukken. Snijd de sjalotjes, de knoflook, de ui, de lomboks enm de rawits in dunne plakjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan het water samen met de kip en de bumbu en kook totdat het vocht gehalveerd is. Schep de kip uit de pan. Verhit in een pan wat olie en bak de kip bruin en gaar en zet apart.
Verhit in een pan wat olie en fruit de sjalotjes, de knoflook, de ui, de lomboks en de rawits voor 4 minuten. Voeg dan de kip, de kecap, de peper, de palmsuiker en het zout toe en bak al roerend totdat het vocht geabsorbeerd is. Serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 351 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41454749