logo

Recente Reacties

Ayam Kecap Padang
gebakken kip met gekruide kecap

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr kippendijen
300 ml water
3 eetl kecap manis
1/2 theel peper
1/2 theel palmsuiker
1/2 theel zout
5 sjalotjes
4 teentjes knoflook
1/2 ui
3 rode lomboks
5 rode rawits
olie

Haluskan:
bumbu:
4 sjalotjes
4 teentjes knoflook
1 theel zout
1/2 theel palmsuiker

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in stukken. Snijd de sjalotjes, de knoflook, de ui, de lomboks enm de rawits in dunne plakjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan het water samen met de kip en de bumbu en kook totdat het vocht gehalveerd is. Schep de kip uit de pan. Verhit in een pan wat olie en bak de kip bruin en gaar en zet apart.
Verhit in een pan wat olie en fruit de sjalotjes, de knoflook, de ui, de lomboks en de rawits voor 4 minuten. Voeg dan de kip, de kecap, de peper, de palmsuiker en het zout toe en bak al roerend totdat het vocht geabsorbeerd is. Serveer.

Add comment

Submit

who is online

We have 3007 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 45254695