Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Bihun Siram Capcay Goreng Kekian - mihun met gemengde groenten en kekian
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 
Bihun Siram Capcay Goreng Kekian
mihun met gemengde groenten en kekian

Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr mihun
200 gr garnalen, gepeld
200 gr kekian (zie recept)
1 wortel
100 gr broccoli
3 stengels caisim/choisam/paksoy
100 gr maiskorrels (vers)
1 eetl oestersaus
1 eetl saus tomat (zie recept)
2 eetl kecap manis
1/2 theel zout
1/2 theel peper
500 ml water
2 lente-uitjes
2 eetl maizena opgelost in 2 eetl water
1 theel sesam olie
olie
water

Cara membuat:
bereiding;
Week eerst de mihun in heet water, laat uitlekken. Verhit in een pan wat olie en bak de mihun geheel droog en zet apart. Snijd de kekian in plakjes, de wortel in schuine reepjes, de broccoli in kleine roosjes, de lente-ui in kleine plakjes en de caisim in stukjes.
Verhit in een pan 2 eetl olie en bak de garnalen voor 2 minuten. Voeg dan de kekian, de wortel en de broccoli toe en bak deze zacht. Dan de mais en de caisim toevoegen en bak deze zacht. Dan de kecap, de oestersaus, de saus tomat, het zout en de peper toevoegen en meng goed. Vervolgens het water toevoegen en breng aan de kook.
Voeg dan de maizena oplossing toe samen met de sesamolie en roer zodat de saus gaat binden. Schep dan de lente-ui erdoor en meng alles goed.
Schep de groenten met saus over de mihun en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 449 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40915651