banner2.png

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 15 days ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 26 days ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 1 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@Jet van Steijnnet als bij oesters, met een mes openbreken/snijden en dan het vlees eruit halen
Jcm Avatar
Jet van Steijn 1 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
Om de schelpen te verwijderen eerst koken toch? Geen idee hoe ik ze anders uit hun schelpje moet halen.
Icon Write a comment Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Bihun Siram Capcay Goreng Kekian
mihun met gemengde groenten en kekian

Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr mihun
200 gr garnalen, gepeld
200 gr kekian (zie recept)
1 wortel
100 gr broccoli
3 stengels caisim/choisam/paksoy
100 gr maiskorrels (vers)
1 eetl oestersaus
1 eetl saus tomat (zie recept)
2 eetl kecap manis
1/2 theel zout
1/2 theel peper
500 ml water
2 lente-uitjes
2 eetl maizena opgelost in 2 eetl water
1 theel sesam olie
olie
water

Cara membuat:
bereiding;
Week eerst de mihun in heet water, laat uitlekken. Verhit in een pan wat olie en bak de mihun geheel droog en zet apart. Snijd de kekian in plakjes, de wortel in schuine reepjes, de broccoli in kleine roosjes, de lente-ui in kleine plakjes en de caisim in stukjes.
Verhit in een pan 2 eetl olie en bak de garnalen voor 2 minuten. Voeg dan de kekian, de wortel en de broccoli toe en bak deze zacht. Dan de mais en de caisim toevoegen en bak deze zacht. Dan de kecap, de oestersaus, de saus tomat, het zout en de peper toevoegen en meng goed. Vervolgens het water toevoegen en breng aan de kook.
Voeg dan de maizena oplossing toe samen met de sesamolie en roer zodat de saus gaat binden. Schep dan de lente-ui erdoor en meng alles goed.
Schep de groenten met saus over de mihun en serveer.
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 108 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36500405