Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 7 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
Icon Write a comment
Bihun Kuah Jamur Bakso - bihun met balletjes en oesterzwammen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Bihun Kuah Jamur Bakso
bihun met balletjes en oesterzwammen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
75 gr bihun jagung
1/2 ui
50 gr oesterzwammen
5 bakso sapi / gehaktballetjes
1000 ml bouillom
1/2 theel peper
1/2 theel zout
1/2 theel palmsuiker
olie
heet/kokend water

Taburan:
garnering:
4 teentjes knoflook
1/2 lente-ui

Cara membuat:
bereiding:
Week de bihun in het water totdat het zacht is geworden en giet af. Snijd de ui in dunne plakjes in de lengte. Snijd de oesterzwammen in 4 stukken en halveer de bakso. Snijd de koflook en de lente-ui fijn. Verhit in een pan wat olie en fruit de knoflook goudgeel en zet apart.
Verhit in een pan twee eetl olie en fruit de ui goudbruin. Voeg dan de bakso en de oesterzwammen toe en meng goed.
Vervolgens de bouillon, de peper, het zout en de palmsuiker toevoegen en breng aan de kook. Schep de bihun in een kom en giet de bouillon erover. Strooi dan de knoflook en en de lente-ui erover en serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 81 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40795014