Recente reacties

Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Shianna 18 days ago Sambal goreng kentang kering
waanzinnig lekker!!!!
Ik heb ipv de aardappels bakken wat zakjes kant en klare friet gebruikt, maar zelfs dan......in 1 woord zalig, helemaal zoals het hoort te zijn, Dank voor het delen!
Shaun 2 months ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Write a comment
Bihun Kuah Jamur Bakso - bihun met balletjes en oesterzwammen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Bihun Kuah Jamur Bakso
bihun met balletjes en oesterzwammen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
75 gr bihun jagung
1/2 ui
50 gr oesterzwammen
5 bakso sapi / gehaktballetjes
1000 ml bouillom
1/2 theel peper
1/2 theel zout
1/2 theel palmsuiker
olie
heet/kokend water

Taburan:
garnering:
4 teentjes knoflook
1/2 lente-ui

Cara membuat:
bereiding:
Week de bihun in het water totdat het zacht is geworden en giet af. Snijd de ui in dunne plakjes in de lengte. Snijd de oesterzwammen in 4 stukken en halveer de bakso. Snijd de koflook en de lente-ui fijn. Verhit in een pan wat olie en fruit de knoflook goudgeel en zet apart.
Verhit in een pan twee eetl olie en fruit de ui goudbruin. Voeg dan de bakso en de oesterzwammen toe en meng goed.
Vervolgens de bouillon, de peper, het zout en de palmsuiker toevoegen en breng aan de kook. Schep de bihun in een kom en giet de bouillon erover. Strooi dan de knoflook en en de lente-ui erover en serveer.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 61 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41455689