Recente reacties

Ron 3 hours ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Bihun Kuah Jamur Bakso - bihun met balletjes en oesterzwammen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Bihun Kuah Jamur Bakso
bihun met balletjes en oesterzwammen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
75 gr bihun jagung
1/2 ui
50 gr oesterzwammen
5 bakso sapi / gehaktballetjes
1000 ml bouillom
1/2 theel peper
1/2 theel zout
1/2 theel palmsuiker
olie
heet/kokend water

Taburan:
garnering:
4 teentjes knoflook
1/2 lente-ui

Cara membuat:
bereiding:
Week de bihun in het water totdat het zacht is geworden en giet af. Snijd de ui in dunne plakjes in de lengte. Snijd de oesterzwammen in 4 stukken en halveer de bakso. Snijd de koflook en de lente-ui fijn. Verhit in een pan wat olie en fruit de knoflook goudgeel en zet apart.
Verhit in een pan twee eetl olie en fruit de ui goudbruin. Voeg dan de bakso en de oesterzwammen toe en meng goed.
Vervolgens de bouillon, de peper, het zout en de palmsuiker toevoegen en breng aan de kook. Schep de bihun in een kom en giet de bouillon erover. Strooi dan de knoflook en en de lente-ui erover en serveer.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 246 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42108494