logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 1 week ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 1 week ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 weeks ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 weeks ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 4 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Bihun Kari Sapi
mihoen met rundergehakt

Bahan-bahan:
ingrediënten:
150 gr bihun/mihoen
1 eetl kecap asin
1/2 theel peper
4 teentjes knoflook
1/2 ui
4 groene lomboks
100 gr rundergehakt
100 gr mais
1 1/2 theel kerrie
3 rode rawits
1 theel zout
1/4 theel peper
50 ml water
2 eetl olie
 
Taburan:
garnering:
2 eieren (omelet)
2 eetl bawang goreng
 
Cara membuat:
bereiding:
Marineer de bihun met de kecap en de peper. Hak de knoflook en de rawits fijn en de lomboks in reepjes. Snijd de ui in reepjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook, de ui, de lomboks voor 3 minuten. Voeg het gehakt toe en bak dit vrijwel rul. Dan de mais, de rawits, de kerrie, het zout en de peper toevoegen gevolgd door het water en roer goed. De bihun toevoegen en kook het geheel gaar.
Bestrooi het met de bawang goreng en reepjes omelet en serveer.
 
Heerlijk als ontbijt.

Add comment

Submit

who is online

We have 79 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44180379