1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 1 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
jenny MORRIS 2 months ago
hartelyk bedankt voor uw recepten
Henk 2 months ago
Kunt u ook zeggen hoeveel sjalotjes?
Rene 2 months ago
Was erg lekker bedankt!
susanne 3 months ago
moet daar niet iets van nats bij
Chantal 4 months ago
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet stiekem alles vandaag al op te snoepen
Sophie 7 months ago
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat voor soort kokos je gebruikt voor de boemboe, ik had geraspte genomen. En verder vroeg ik me af wat je erbij eet.
Hartelijke groet, Sophie
Nachita Wolff Schoem 8 months ago
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Daging Smoor en meestal voegde ze tegen het eind van de kooktijd aan de sauce naar behoefte krielaardappeltjes en of sohoen (glas bamie) toe

@ is ook afhankelijk van de streek, ons familierecept (Palembang - Sumatra) heeft nu eenmaal wel de tomaat erin. Andere versies hebben inderdaad aardappelen erin en die zijn ook op deze site aanwezig.
Write a comment

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Bihun Kari Sapi
mihoen met rundergehakt

Bahan-bahan:
ingrediënten:
150 gr bihun/mihoen
1 eetl kecap asin
1/2 theel peper
4 teentjes knoflook
1/2 ui
4 groene lomboks
100 gr rundergehakt
100 gr mais
1 1/2 theel kerrie
3 rode rawits
1 theel zout
1/4 theel peper
50 ml water
2 eetl olie
 
Taburan:
garnering:
2 eieren (omelet)
2 eetl bawang goreng
 
Cara membuat:
bereiding:
Marineer de bihun met de kecap en de peper. Hak de knoflook en de rawits fijn en de lomboks in reepjes. Snijd de ui in reepjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook, de ui, de lomboks voor 3 minuten. Voeg het gehakt toe en bak dit vrijwel rul. Dan de mais, de rawits, de kerrie, het zout en de peper toevoegen gevolgd door het water en roer goed. De bihun toevoegen en kook het geheel gaar.
Bestrooi het met de bawang goreng en reepjes omelet en serveer.
 
Heerlijk als ontbijt.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 207 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35757397