banner2

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 6 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 7 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 8 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 8 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Icon Write a comment
Bihun Kari Sapi - mihoen met rundergehakt

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Bihun Kari Sapi
mihoen met rundergehakt

Bahan-bahan:
ingrediënten:
150 gr bihun/mihoen
1 eetl kecap asin
1/2 theel peper
4 teentjes knoflook
1/2 ui
4 groene lomboks
100 gr rundergehakt
100 gr mais
1 1/2 theel kerrie
3 rode rawits
1 theel zout
1/4 theel peper
50 ml water
2 eetl olie
 
Taburan:
garnering:
2 eieren (omelet)
2 eetl bawang goreng
 
Cara membuat:
bereiding:
Marineer de bihun met de kecap en de peper. Hak de knoflook en de rawits fijn en de lomboks in reepjes. Snijd de ui in reepjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook, de ui, de lomboks voor 3 minuten. Voeg het gehakt toe en bak dit vrijwel rul. Dan de mais, de rawits, de kerrie, het zout en de peper toevoegen gevolgd door het water en roer goed. De bihun toevoegen en kook het geheel gaar.
Bestrooi het met de bawang goreng en reepjes omelet en serveer.
 
Heerlijk als ontbijt.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 84 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
37618534