zoeken
Recente reacties

1 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.

3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.

4 months ago Rendang Jamur - rendang van paddenstoelen
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Laatst gelezen
- Sambal Cocol - pittig maar zoete saus voor pangsit
- Sambal Ikan Teri
- Nasi goreng jawa - gebakken rijst uit Java met kool en kip
- Sup kerang - mosselsoep (oost Java)
- Acara Sayur Manado - gestoofde gemengde groenten
- Sponscake - luchtige cake
- Lalap Indonesia
- Pencok ayam - gegrilleerde kip in kokosmelk
- Roti Maryam - brood uit Surabaya
- Dak Baechu Guk 닭배추국 - soep met kip en kool
Bola Mi Ayam Udang - balletjes van mie, kip en garnalen


Bola Mi Ayam Udang
balletjes van mie, kip en garnalen
Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr eiermie, gekookt
50 gr kip
100 gr garnalen
100 gr tapioca bloem
1 selderij
3 teentjes knoflook
1/2 theel peper
1 theel zout
1 ei, geklopt
1 eiwit
olie
Cara membuat:
bereiding:
Hak de kip en de garnalen zeer fijn. Hak de selderij fijn en pureer de knoflook. Snijd de mie in stukjes.
Meng de mie met de kip, de garnalen, de tapioca, de selderij, de knoflook, de peper, het zout en het geklopte ei tot een homomgene massa.
Vorm hiervan kleine balletjes (1 theel) en wentel de door het eiwit. Verhit in een pan de olie en bak de balletjes bruin en gaar. Serveer.
balletjes van mie, kip en garnalen
Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr eiermie, gekookt
50 gr kip
100 gr garnalen
100 gr tapioca bloem
1 selderij
3 teentjes knoflook
1/2 theel peper
1 theel zout
1 ei, geklopt
1 eiwit
olie
Cara membuat:
bereiding:
Hak de kip en de garnalen zeer fijn. Hak de selderij fijn en pureer de knoflook. Snijd de mie in stukjes.
Meng de mie met de kip, de garnalen, de tapioca, de selderij, de knoflook, de peper, het zout en het geklopte ei tot een homomgene massa.
Vorm hiervan kleine balletjes (1 theel) en wentel de door het eiwit. Verhit in een pan de olie en bak de balletjes bruin en gaar. Serveer.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.