Recente reacties

Shaun 5 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Bola Mi Ayam Udang - balletjes van mie, kip en garnalen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Bola Mi Ayam Udang
balletjes van mie, kip en garnalen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr eiermie, gekookt
50 gr kip
100 gr garnalen
100 gr tapioca bloem
1 selderij
3 teentjes knoflook
1/2 theel peper
1 theel zout
1 ei, geklopt
1 eiwit
olie

Cara membuat:
bereiding:
Hak de kip en de garnalen zeer fijn. Hak de selderij fijn en pureer de knoflook. Snijd de mie in stukjes.
Meng de mie met de kip, de garnalen, de tapioca, de selderij, de knoflook, de peper, het zout en het geklopte ei tot een homomgene massa.
Vorm hiervan kleine balletjes (1 theel) en wentel de door het eiwit. Verhit in een pan de olie en bak de balletjes bruin en gaar. Serveer.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 116 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41193824