Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Bola Mi Ayam Udang - balletjes van mie, kip en garnalen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Bola Mi Ayam Udang
balletjes van mie, kip en garnalen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr eiermie, gekookt
50 gr kip
100 gr garnalen
100 gr tapioca bloem
1 selderij
3 teentjes knoflook
1/2 theel peper
1 theel zout
1 ei, geklopt
1 eiwit
olie

Cara membuat:
bereiding:
Hak de kip en de garnalen zeer fijn. Hak de selderij fijn en pureer de knoflook. Snijd de mie in stukjes.
Meng de mie met de kip, de garnalen, de tapioca, de selderij, de knoflook, de peper, het zout en het geklopte ei tot een homomgene massa.
Vorm hiervan kleine balletjes (1 theel) en wentel de door het eiwit. Verhit in een pan de olie en bak de balletjes bruin en gaar. Serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 460 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40915651