1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Sambal Goreng Udang Basa
pittige garnalen in saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr grote garnalen
1 serehstengel, gekneusd
1 rode lombok
50 ml visbouillon
100 ml santen cair (dunne kokosmelk)
2 eetl olie

Haluskan:
boemboe:
1 rode lombok
2 sjalotten
6 teentjes knoflook
2 theel asem
1/2 theel trassi
1 cm laos

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin de garnalen goudbruin en schep deze uit de pan. Fruit de boemboe samen met de sereh voor 3 minuten en voeg dan bouillon toe. Vervolgens de garnalen toevoegen. Snijd de lombok in ringetjes en voeg deze met de santen toe en laat het geheel zachtjes sudderen totdat de olie vrijkomt. Serveer.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 119 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35253969