1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Connie 4 days ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 3 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
jenny MORRIS 3 months ago
hartelyk bedankt voor uw recepten
Henk 3 months ago
Kunt u ook zeggen hoeveel sjalotjes?
Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Ayam Masak Bugis
kip in saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1000 gr kip
1000 ml kippenbouillon (zie recept)
3 teentjes knoflook
12 sjalotten
2 theel trasi bakar
2 theel asem
1 theel witte peper
2 salam blaadjes
1 stokje kaneel
4 kruidnagels
1/4 theel nootmuskaat
1 theel zout
1 theel palmsuiker (gula jawa)
1 eetl rijstazijn
250 ml santen asli (dikke kokosmelk)

Taburan:

garnering:
2 eetl bawang goreng

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in stukken, de sjalotten en de knoflook fijn. Verhit in een wok/wadjan de bouillon en voeg de sjalotten,de knoflook, de trasi, de asem, de peper, de salam, de kaneel, de kruidnagels, de suiker en het zout toe en laat dit 5 minuten sudderen. Voeg dan het vlees en de santen toe en laar het 20 minuten sudderen. Schep de kip eruit en laat de saus 10 minuten verder sudderen totdat de saus is ingedikt . Giet de saus over de kip en garneer het met de bawang goreng en serveer.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 82 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35876589