banner2.png

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 17 days ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 28 days ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 1 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@Jet van Steijnnet als bij oesters, met een mes openbreken/snijden en dan het vlees eruit halen
Jcm Avatar
Jet van Steijn 1 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
Om de schelpen te verwijderen eerst koken toch? Geen idee hoe ik ze anders uit hun schelpje moet halen.
Icon Write a comment

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Ayam Masak Bugis
kip in saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1000 gr kip
1000 ml kippenbouillon (zie recept)
3 teentjes knoflook
12 sjalotten
2 theel trasi bakar
2 theel asem
1 theel witte peper
2 salam blaadjes
1 stokje kaneel
4 kruidnagels
1/4 theel nootmuskaat
1 theel zout
1 theel palmsuiker (gula jawa)
1 eetl rijstazijn
250 ml santen asli (dikke kokosmelk)

Taburan:

garnering:
2 eetl bawang goreng

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in stukken, de sjalotten en de knoflook fijn. Verhit in een wok/wadjan de bouillon en voeg de sjalotten,de knoflook, de trasi, de asem, de peper, de salam, de kaneel, de kruidnagels, de suiker en het zout toe en laat dit 5 minuten sudderen. Voeg dan het vlees en de santen toe en laar het 20 minuten sudderen. Schep de kip eruit en laat de saus 10 minuten verder sudderen totdat de saus is ingedikt . Giet de saus over de kip en garneer het met de bawang goreng en serveer.
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 101 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36513950