1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Ayam Masak Bugis
kip in saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1000 gr kip
1000 ml kippenbouillon (zie recept)
3 teentjes knoflook
12 sjalotten
2 theel trasi bakar
2 theel asem
1 theel witte peper
2 salam blaadjes
1 stokje kaneel
4 kruidnagels
1/4 theel nootmuskaat
1 theel zout
1 theel palmsuiker (gula jawa)
1 eetl rijstazijn
250 ml santen asli (dikke kokosmelk)

Taburan:

garnering:
2 eetl bawang goreng

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in stukken, de sjalotten en de knoflook fijn. Verhit in een wok/wadjan de bouillon en voeg de sjalotten,de knoflook, de trasi, de asem, de peper, de salam, de kaneel, de kruidnagels, de suiker en het zout toe en laat dit 5 minuten sudderen. Voeg dan het vlees en de santen toe en laar het 20 minuten sudderen. Schep de kip eruit en laat de saus 10 minuten verder sudderen totdat de saus is ingedikt . Giet de saus over de kip en garneer het met de bawang goreng en serveer.

who is online

We hebben 138 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35080806