Recente reacties

Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Shianna 13 days ago Sambal goreng kentang kering
waanzinnig lekker!!!!
Ik heb ipv de aardappels bakken wat zakjes kant en klare friet gebruikt, maar zelfs dan......in 1 woord zalig, helemaal zoals het hoort te zijn, Dank voor het delen!
Shaun 1 months ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Write a comment
Ayam Masak Bawang Merah - gebakken kip met sjalotjes

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Ayam Masak Bawang Merah
gebakken kip met sjalotjes

Bahan-Bahan:
ingrediënten:
1/2 kip
300 gr aardappelen
3 teentjes knoflook
3 groene lomboks
1 eetl kecap manis
1 theel kecap asin
1 eetl oestersaus
1/2 theel nootmuskaat
14 kleine sjalotjes
1/2 theel peper
400 ml water
1 eetl olie
olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in 12 stukjes. Snijd de aardappelen in kleine blokjes, hak de knoflook fijn en snijd de lomboks in schuine reepjes.
Verhit in een pan voldoende olie en bak de aardappelen half gaar en zet opzij. Verhit in pan de eetl olie en fruit de knoflook en de lomboks voor 1 minuut. Voeg dan de kip toe en bak deze 5 minuten. Voeg dan de aardappelen, de kecaps, de oestersaus en de nootmuskaat toe en roer goed. Voeg dan de sjalotjes, de peper en het water toe en stoof het geheel gaar en roer totdat de saus is ingedikt.
 
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 280 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41435769