Recente reacties

@frankis vijfkruiden poeder, iedereen heeft een eigen versie
bumbu ngohiong staat niet beschreven hier en zoekopdracht op kokkie belanda levert niets op
Pietje Bel 23 days ago
Veel toegepast is het afdekken van de aardappelpuree met een dun laagje paneermeel met daar bovenop wat klontjes boter. De laatste minuten onder de grill zorgen voor een aantrekkelijk krokant korstje.
kokkieblanda 1 months ago Ambyachi Kadi - mango kip curry
@mimija, is de marinade die meegaat met de kip
hallo,
moet de santen tegelijk met kip in de wok voor het aan braden,
Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Ayam Masak Bawang Merah
gebakken kip met sjalotjes

Bahan-Bahan:
ingrediënten:
1/2 kip
300 gr aardappelen
3 teentjes knoflook
3 groene lomboks
1 eetl kecap manis
1 theel kecap asin
1 eetl oestersaus
1/2 theel nootmuskaat
14 kleine sjalotjes
1/2 theel peper
400 ml water
1 eetl olie
olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in 12 stukjes. Snijd de aardappelen in kleine blokjes, hak de knoflook fijn en snijd de lomboks in schuine reepjes.
Verhit in een pan voldoende olie en bak de aardappelen half gaar en zet opzij. Verhit in pan de eetl olie en fruit de knoflook en de lomboks voor 1 minuut. Voeg dan de kip toe en bak deze 5 minuten. Voeg dan de aardappelen, de kecaps, de oestersaus en de nootmuskaat toe en roer goed. Voeg dan de sjalotjes, de peper en het water toe en stoof het geheel gaar en roer totdat de saus is ingedikt.
 

who is online

We hebben 84 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42573536