banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 9 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Icon Write a comment
Ayam Masak Bawang Merah - gebakken kip met sjalotjes
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Ayam Masak Bawang Merah
gebakken kip met sjalotjes

Bahan-Bahan:
ingrediënten:
1/2 kip
300 gr aardappelen
3 teentjes knoflook
3 groene lomboks
1 eetl kecap manis
1 theel kecap asin
1 eetl oestersaus
1/2 theel nootmuskaat
14 kleine sjalotjes
1/2 theel peper
400 ml water
1 eetl olie
olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in 12 stukjes. Snijd de aardappelen in kleine blokjes, hak de knoflook fijn en snijd de lomboks in schuine reepjes.
Verhit in een pan voldoende olie en bak de aardappelen half gaar en zet opzij. Verhit in pan de eetl olie en fruit de knoflook en de lomboks voor 1 minuut. Voeg dan de kip toe en bak deze 5 minuten. Voeg dan de aardappelen, de kecaps, de oestersaus en de nootmuskaat toe en roer goed. Voeg dan de sjalotjes, de peper en het water toe en stoof het geheel gaar en roer totdat de saus is ingedikt.
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 180 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40559722