logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 3 days ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 3 days ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 3 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Oseh-Oseh
gestoofd rundvlees
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr vlees
250 ml dunne kokosmelk (santen cair)
olie

Haluskan:
boemboe:
2 kemirienoten
4 cm laos
1/2 theel ketumbar
3 teentjes knoflook
6 sjalotten
1 theel trassi
2 jeruk purut blad
1 theel asem
1/2 theel suiker
zout naar smaak

Cara-membuat:
bereiding::
Snijd het vlees in stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan wat olie en fruit hierin de boemboe. Voeg het vlees toe en bak dit rondom bruin. Dan de kokosmelk toevoegen en het vlees gaar sudderen.

Add comment

Submit

who is online

We have 221 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44160361