gestoofd rundvlees
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr vlees
250 ml dunne kokosmelk (santen cair)
olie
Haluskan:
boemboe:
2 kemirienoten
4 cm laos
1/2 theel ketumbar
3 teentjes knoflook
6 sjalotten
1 theel trassi
2 jeruk purut blad
1 theel asem
1/2 theel suiker
zout naar smaak
Cara-membuat:
bereiding::
Snijd het vlees in stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan wat olie en fruit hierin de boemboe. Voeg het vlees toe en bak dit rondom bruin. Dan de kokosmelk toevoegen en het vlees gaar sudderen.
ingrediënten:
500 gr vlees
250 ml dunne kokosmelk (santen cair)
olie
Haluskan:
boemboe:
2 kemirienoten
4 cm laos
1/2 theel ketumbar
3 teentjes knoflook
6 sjalotten
1 theel trassi
2 jeruk purut blad
1 theel asem
1/2 theel suiker
zout naar smaak
Cara-membuat:
bereiding::
Snijd het vlees in stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan wat olie en fruit hierin de boemboe. Voeg het vlees toe en bak dit rondom bruin. Dan de kokosmelk toevoegen en het vlees gaar sudderen.