banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 10 days ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Opor Lidah 2 - kalfstong

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Opor Lidah 2
kalfstong
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kalfstong
1 theel. ketumbar
zout naar smaak
1 theel. jinten
1 ui
3 eetl. olie
3 cm laos
1000 ml dikke kokosmelk (santen asli)
4 jeruk purut blaadjes
2 serehstengels, gekneusd
5 kemurinoten
3 salamblad
2000 ml water

Cara membuat:
Bereiding:
Kook de kalfstong in het water met het zout voor 2 uur en laat het daarna afkoelen. Haal het vlies eraf en verwijder het keelstik. Snijd de tong daarna in dunne plakken.
Wrijf of maal de laos, de ui, de gepofte kemiries, de ketumbar en de jinten fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de boemboe voor 7 minuten. Vervolgens de kokosmelk, de salam, de jeruk purut en de sereh toe en breng het geheel aan de kook. Dan de plakken vlees toevoegen en het geheel nog 15 minuten zachtjes laten sudderen.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 119 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40073436