1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Anton Hendrikx
wat is mesoyi bast? Bast van de assem/tamarinde boom, zo ja wat is alternatief?
Chris
Hallo,
Net zijn mijn eerste pasteitjes faliekant mislukt. Het recept voor het deeg was: 500gr. zelf...
Metta
Hoi, waar kan ik de oncom kopen in Nederland?

@ zie forum
Randy Coenraad
Hoi kokie

Had een kleine vraag voor hoeveel personen is dit recept?
Ik nl 7 eters en andere kee...
Niek Schoonderbeek
vraagje.. 18 rawits?? is dat niet ongelooflijk heet? of valt dat wel mee na het stoven?

@bij het ...

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Oseh-Oseh 2
gehaktballetjes in saus
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr rundergehakt
3 sjalotten
3 jerut purut blaadjes
1 serehstengel
2 theel asem
4 eetl water
200 ml dikke kokosmelk (santen asli)
4 eetl olie

Haluskan:
boemboe:
3 teentjes knoflook
1 theel trassi bakar
2 cm laos
2 theel ketumbar
1 theel jinten
5 kemirinoten

Cara membuat:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd de sjalotten fijn en meng dit samen met de boemboe door het gehakt. Meng er eventueel een ei doorheen. Vorm van het mengsel kleine balletjes. Meng de asem door het water. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de balletjes rondom bruin. Voeg dan de jerut purut, het asemwater, de sereh en de kokosmelk toe en laat de balletjes langzaam gaar sudderen.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 181 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
33975108