banner2.png

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Jcm Avatar
Jet van Steijn 5 days ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 days ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@Jet van Steijnnet als bij oesters, met een mes openbreken/snijden en dan het vlees eruit halen
Jcm Avatar
Jet van Steijn 6 days ago Simping Goreng - gebakken mosselen
Om de schelpen te verwijderen eerst koken toch? Geen idee hoe ik ze anders uit hun schelpje moet halen.
Alweer zo'n heerlijk recept.
@Jack Versteeghis het zeker, deze is de wat pittige versie en in het kookboek (deel 2) staat een mildere maar wel romiger versie. Ook erg lekker!!
Ook dit recept lijkt mij weer heerlijk. Binnenkort maar proberen.
@Jet van SteijnProbeer Udang Peteh! Echt een topper
Petehbonen vind ik zo lekker! Is er een gerecht waar ze de hoofdrol in spelen?
@KokkieBlandaDankjewel,leuk dat ik antwoord heb gekregen van je. Ik ga het morgen maken.
@Jet v Steijnp.s. 500 gr is ongeveer 6-7 stuks
Icon Write a comment

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Udang Sedap
tijgergarnalen in zoete marinade

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr tijgergarnalen
5 teentjes knoflook
1 cm jahe (gember)
3 eetl kecap manis
4 eetl honing
1 eetl oestersaus
2 rode rawits
1/2 theel zout
1/2 theel peper
2 lente-uitjes
2 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Rasp de gember en snijd de knoflook en de rawits fijn. Snijd de lente-uitjes in stukjes. Meng de kecap, de honing en de rawits samen met de helft van de knoflook en de jahe. Voeg dan de garnalen toe en laat deze tenminste 2 uur marineren.
Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de knoflook en de gember. Voeg dan de oestersaus toe gevolgd door de garnalen, de marinade en de lente-uitjes en bak de garnalen gaar. Meng dan het zout en de peper erdoor en serveer.
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 90 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36364998