Recente Reacties

Udang Sedap
tijgergarnalen in zoete marinade

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr tijgergarnalen
5 teentjes knoflook
1 cm jahe (gember)
3 eetl kecap manis
4 eetl honing
1 eetl oestersaus
2 rode rawits
1/2 theel zout
1/2 theel peper
2 lente-uitjes
2 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Rasp de gember en snijd de knoflook en de rawits fijn. Snijd de lente-uitjes in stukjes. Meng de kecap, de honing en de rawits samen met de helft van de knoflook en de jahe. Voeg dan de garnalen toe en laat deze tenminste 2 uur marineren.
Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de knoflook en de gember. Voeg dan de oestersaus toe gevolgd door de garnalen, de marinade en de lente-uitjes en bak de garnalen gaar. Meng dan het zout en de peper erdoor en serveer.

Plaats reactie

Verstuur

who is online

We hebben 129 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42583981