banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 8 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 9 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 9 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 10 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Icon Write a comment
Udang Sedap - tijgergarnalen in zoete marinade

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Udang Sedap
tijgergarnalen in zoete marinade

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr tijgergarnalen
5 teentjes knoflook
1 cm jahe (gember)
3 eetl kecap manis
4 eetl honing
1 eetl oestersaus
2 rode rawits
1/2 theel zout
1/2 theel peper
2 lente-uitjes
2 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Rasp de gember en snijd de knoflook en de rawits fijn. Snijd de lente-uitjes in stukjes. Meng de kecap, de honing en de rawits samen met de helft van de knoflook en de jahe. Voeg dan de garnalen toe en laat deze tenminste 2 uur marineren.
Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de knoflook en de gember. Voeg dan de oestersaus toe gevolgd door de garnalen, de marinade en de lente-uitjes en bak de garnalen gaar. Meng dan het zout en de peper erdoor en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 135 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
37900123