Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
1 Comment
Mendoan tempe - Gebakken plakjes tempe

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Mendoan tempe
Gebakken plakjes tempe
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 blok tempe
3 lente-uitjes
250 g bloem
200 ml water
zout naar smaak
olie

Haluskan:
boemboe:
2 theel, ketumbar
6 teentjes knoflook
2,5 cm kencur

Cara membuat:
bereiding::
Snijd de tempe in plakjes en de lente-uitjes in stukjes/reepjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Meng de boemboe met het water, de lente-uitjes, het zout en de bloem en meng dit tot een beslag. Haal de plakjes tempe door het beslag en bak deze in een wok/wadjan met de olie goudbruin.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
  • This commment is unpublished.
    Surcouf · 3 months ago
    Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.

who is online

We hebben 111 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41018135