logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 1 week ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 1 week ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 weeks ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 weeks ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 4 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Mangkuk Tahu
poffertjes van gekruide tahu met ei

Bahan-bahan:
ingrediënten:
100 gr tahu
3 teentjes knoflook
1 sjalot
2 rode cabai keriting (krullende cayennepeper)
25 gr kipgehakt
1/2 theel kerriepoeder
1/2 theel peper
1/2 theel zout
1/2 theel palmsuiker
1 lente-ui
3 eieren
olie

Cara membuat:
bereiding:
Pureer de tahu. Hak de knoflook, de sjalot en de keriting fijn. Snijd de lente-ui fijn.
Verhit in een pan 2 eetl olie en bak de knoflook, de sjalot, de keriting en het gehakt totdat dit van kleur verandert. Voeg dan de tahu, de kerrie, de peper, het zout, de palmsuiker en de lente-ui erdoor en bak dit 1 minuut en zet apart.
Klop de eieren op en meng het tahu mengsel erdoor. Verhit in een poffertjes pan wat olie en vul het met het mengsel en bak dit op laag vuur gaar.

Add comment

Submit

who is online

We have 105 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44180581