logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 3 days ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 3 days ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 3 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Lontong Tahu Campur
Bahan-bahan;
ingrediënten:
1 blok tahu/tofu
250 gr.tauge
2 teentjes knoflook
zout naar smaak
olie

Bahan-bahan pindasaus:
Voor de saus:
75 gr pinda's
1 eetl citroensap
3 rode lomboks
1 eetl.petis
1 eetl.ketjap manis
1 eetl gerapste gula jawa (palmsuiker).

Tabuaran;
garnering:
prei
selderie
bawang goreng (gefruite uitjes)

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf de knoflook fijn. Snijd de tahu in plakken en wrijf deze in met de knoflook en het zout. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de tahu goudbruin. Laat deze uitlekken en snijd deze daarna in dunne reepjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de saus fijn tot een homogene massa.
Serveer de tahu met daarover de tauge. Giet daarover de saus en bestrooi deze met wat gehakte prei, wat gehalte selderie en bawang goreng.

Add comment

Submit

who is online

We have 30 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44160746