banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 4 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
IconWrite a comment
Lontong Tahu Campur

Gebruikerswaardering: 3 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter inactiefSter inactief
 
Lontong Tahu Campur
Bahan-bahan;
ingrediënten:
1 blok tahu/tofu
250 gr.tauge
2 teentjes knoflook
zout naar smaak
olie

Bahan-bahan pindasaus:
Voor de saus:
75 gr pinda's
1 eetl citroensap
3 rode lomboks
1 eetl.petis
1 eetl.ketjap manis
1 eetl gerapste gula jawa (palmsuiker).

Tabuaran;
garnering:
prei
selderie
bawang goreng (gefruite uitjes)

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf de knoflook fijn. Snijd de tahu in plakken en wrijf deze in met de knoflook en het zout. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de tahu goudbruin. Laat deze uitlekken en snijd deze daarna in dunne reepjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de saus fijn tot een homogene massa.
Serveer de tahu met daarover de tauge. Giet daarover de saus en bestrooi deze met wat gehakte prei, wat gehalte selderie en bawang goreng.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 124 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
38892701