banner2.png

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 5 days ago Rendang Ayam - rendang van kip
@Jaapno, the released oil fries the chicken. No extra frying needed
I thought you had to fry the meat after the liquid has evaporated and the oil left.
Jaap
Jcm Avatar
Peter PvW 21 days ago Nasi Betawi
Ik vind geen recept voor het maken van seroendeng
Jcm Avatar
Carla 1 months ago Frikadel Jagung - maiskoekjes
Gebakken in Kokosolie en een piepklein beetje trassi erin gedaan. Echt super lekker... ( wel snel op... ?)
Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Jcm Avatar
Nick 3 months ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Jcm Avatar
Connie 3 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
Icon Write a comment

Gebruikerswaardering: 3 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter inactiefSter inactief
 
Lontong Tahu Campur
Bahan-bahan;
ingrediënten:
1 blok tahu/tofu
250 gr.tauge
2 teentjes knoflook
zout naar smaak
olie

Bahan-bahan pindasaus:
Voor de saus:
75 gr pinda's
1 eetl citroensap
3 rode lomboks
1 eetl.petis
1 eetl.ketjap manis
1 eetl gerapste gula jawa (palmsuiker).

Tabuaran;
garnering:
prei
selderie
bawang goreng (gefruite uitjes)

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf de knoflook fijn. Snijd de tahu in plakken en wrijf deze in met de knoflook en het zout. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de tahu goudbruin. Laat deze uitlekken en snijd deze daarna in dunne reepjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de saus fijn tot een homogene massa.
Serveer de tahu met daarover de tauge. Giet daarover de saus en bestrooi deze met wat gehakte prei, wat gehalte selderie en bawang goreng.
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 46 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36251304