Recente reacties

@frankis vijfkruiden poeder, iedereen heeft een eigen versie
bumbu ngohiong staat niet beschreven hier en zoekopdracht op kokkie belanda levert niets op
Pietje Bel 26 days ago
Veel toegepast is het afdekken van de aardappelpuree met een dun laagje paneermeel met daar bovenop wat klontjes boter. De laatste minuten onder de grill zorgen voor een aantrekkelijk krokant korstje.
kokkieblanda 1 months ago Ambyachi Kadi - mango kip curry
@mimija, is de marinade die meegaat met de kip
hallo,
moet de santen tegelijk met kip in de wok voor het aan braden,
Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Write a comment
Lenko-Lenko
tahu en groenten in saus
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 blok tahu/tofu
200 gr. taugé
2 teentes knoflook
200 gr. spitskool
3 rode lomboks (spaanse pepers)
3 eetl gehakte selderij
1 theel trassi
3 sjalotjes
1 theel gula jawa
2 limoenen uitgeperst
5 eetl ketjap manis
zout
olie

Taburan:
garnering:
bawang goreng

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de knoflook en de sjalotjes fijn. Ontpit de lomboks en hak deze fijn. Was dan de taugé en verwijder zoveel mogelijk de groene vliesjes. Blancheer vervolgens de taugé en het laat uitlekken en snijd de kool in dunne reepjes. Snijd dan de tahu in plakken en vak deze in een wok/wadjan met olie bruin. Wrijf of maal de sjalotten, de knoflook, de lomboks, de trassie, het zout en de gula jawa tot een pasta. Voeg bij de boemboe de ketjap en het limoensap en meng dit tot een saus.
Server de taugé, de kool en de tahu op aparte schalen en giet hierover de saus. Bestrooi met bawang goreng.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 103 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42578338