banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 29 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 6 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Lenko-Lenko-tahu en groenten in saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Lenko-Lenko
tahu en groenten in saus
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 blok tahu/tofu
200 gr. taugé
2 teentes knoflook
200 gr. spitskool
3 rode lomboks (spaanse pepers)
3 eetl gehakte selderij
1 theel trassi
3 sjalotjes
1 theel gula jawa
2 limoenen uitgeperst
5 eetl ketjap manis
zout
olie

Taburan:
garnering:
bawang goreng

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de knoflook en de sjalotjes fijn. Ontpit de lomboks en hak deze fijn. Was dan de taugé en verwijder zoveel mogelijk de groene vliesjes. Blancheer vervolgens de taugé en het laat uitlekken en snijd de kool in dunne reepjes. Snijd dan de tahu in plakken en vak deze in een wok/wadjan met olie bruin. Wrijf of maal de sjalotten, de knoflook, de lomboks, de trassie, het zout en de gula jawa tot een pasta. Voeg bij de boemboe de ketjap en het limoensap en meng dit tot een saus.
Server de taugé, de kool en de tahu op aparte schalen en giet hierover de saus. Bestrooi met bawang goreng.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 82 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40683389