logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 1 week ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 1 week ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 weeks ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 weeks ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 4 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Tumis Buncis Dan Petai
gestoofde boontje met peteh

Bahan-bahan:
ingrediënten:
150 gr sperziebonen
10 petai/peteh bonen
1 tomaat
1 rode lombok
1 groene lombok
1 theel zout
2 theel bruine suiker
150 ml water
1 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
3 teentjes knoflook
2 sjalotjes
2 rode lomboks
1 theel terasi/trasi
1/4 theel peper

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de boontjes en de petai bone in kleine stukjes, de tomaat in plakjes en de lomboks in schuine ringen. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 4 minuten. Voeg dan de petai, de tomaat, de boontjes en de lomboks toe en bak deze zacht. Dan dhet zout, de suiker en het water toevoegen en kook het geheel zachtjes gaar.

Add comment

Submit

who is online

We have 135 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44176508