banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 14 days ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Tumis Buncis Jamur Hioko - roerbak van boontjes met shiitake

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Tumis Buncis Jamur Hioko
roerbak van boontjes met shiitake

Bahan-bahan:
ingrediënten:
150 gr sperzieboontjes
3 shiitake
1 theel sesamolie
1/2 ui
2 teentjes knoflook
1 eetl taosi
4 rode lomboks
3 Chinese kool bladeren
1/2 theel peper
1/2 theel palmsuiker
1/2 theel zout
150 ml water
1 eetl tapioca bloem + water
2 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de boontjes doormidden. Snijd de ui en de lomboks in dunne plakjes. Snijd de kool in stukjes en snijd de shiitake in stukjes/plakjes. Hak de knoflook fijn.
Verhit in een pan de olie en de sesamolie en fruit de ui en de knoflook voor 2 minuten. Voeg dan de lomboks en de taosi toe en bak het zacht.
Dan de boontjes, de shiitake, de kool, de peper, de palmsuiker, het zout en het water toevoegen en breng het al roerend aan de kook.
Dan de tapioca oplossing toevoegen en roer totdat de saus indikt. Serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 134 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40098051