Recente reacties

@frankis vijfkruiden poeder, iedereen heeft een eigen versie
bumbu ngohiong staat niet beschreven hier en zoekopdracht op kokkie belanda levert niets op
Pietje Bel 26 days ago
Veel toegepast is het afdekken van de aardappelpuree met een dun laagje paneermeel met daar bovenop wat klontjes boter. De laatste minuten onder de grill zorgen voor een aantrekkelijk krokant korstje.
kokkieblanda 1 months ago Ambyachi Kadi - mango kip curry
@mimija, is de marinade die meegaat met de kip
hallo,
moet de santen tegelijk met kip in de wok voor het aan braden,
Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Write a comment
Tumis Buncis Jamur Merang
gestoofde sperziebonen met champignons

Bahan-bahan:
ingrediënten:
150 gr sperziebonen
100 gr champignons
3 teentjes knoflook
1 theel kecap asin
1/8 theel palmsuiker
1/4 theel zout
1/4 theel peper
150 ml kippenbouillon (zie recept)
1 theel maizena opgelost in 1 eetl water
1 eetl olie
 
opsional:
optioneel:
75 gr stukjes gestoofde kippendijen
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de sperziebonen in stukjes en halveer de champignons. Hak de knoflook fijn.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook voor 1 minuut. Voeg dan de boontjes en de champignons toe en roer goed door elkaar. Dan het vlees, de kecap, de palmsuiker, het zout en de peper toevoegen en meng. Vervolgens de bouillon toevoegen en kook gaar. Voeg dan de maizena toe en kook totdat de saus is ingedikt.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 88 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42578436