banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Tumis Buncis Jamur Merang - gestoofde sperziebonen met champignons
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Tumis Buncis Jamur Merang
gestoofde sperziebonen met champignons

Bahan-bahan:
ingrediënten:
150 gr sperziebonen
100 gr champignons
3 teentjes knoflook
1 theel kecap asin
1/8 theel palmsuiker
1/4 theel zout
1/4 theel peper
150 ml kippenbouillon (zie recept)
1 theel maizena opgelost in 1 eetl water
1 eetl olie
 
opsional:
optioneel:
75 gr stukjes gestoofde kippendijen
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de sperziebonen in stukjes en halveer de champignons. Hak de knoflook fijn.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook voor 1 minuut. Voeg dan de boontjes en de champignons toe en roer goed door elkaar. Dan het vlees, de kecap, de palmsuiker, het zout en de peper toevoegen en meng. Vervolgens de bouillon toevoegen en kook gaar. Voeg dan de maizena toe en kook totdat de saus is ingedikt.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 79 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40570138