banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 8 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 9 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 10 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 10 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Icon Write a comment
Tumis Buncis Jamur Merang - gestoofde sperziebonen met champignons
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Tumis Buncis Jamur Merang
gestoofde sperziebonen met champignons

Bahan-bahan:
ingrediënten:
150 gr sperziebonen
100 gr champignons
3 teentjes knoflook
1 theel kecap asin
1/8 theel palmsuiker
1/4 theel zout
1/4 theel peper
150 ml kippenbouillon (zie recept)
1 theel maizena opgelost in 1 eetl water
1 eetl olie
 
opsional:
optioneel:
75 gr stukjes gestoofde kippendijen
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de sperziebonen in stukjes en halveer de champignons. Hak de knoflook fijn.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook voor 1 minuut. Voeg dan de boontjes en de champignons toe en roer goed door elkaar. Dan het vlees, de kecap, de palmsuiker, het zout en de peper toevoegen en meng. Vervolgens de bouillon toevoegen en kook gaar. Voeg dan de maizena toe en kook totdat de saus is ingedikt.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 175 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
37920694