Tumis Buncis Lada Hitam
roerbak van sperziebonen met zwarte peper
Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr sperziebonen/kousenband
150 gr ossenhaas
3 teentjes knoflook
1/2 ui
1/2 rode paprika
2 eetl oestersaus
1/2 eetl kecap manis
1/2 theel zout
1 theel zwarte peper
100 ml water
1 eetl olie
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de sperziebonen in stukjes. Snijd het vlees in dunne plakjes. Hak de knoflook zeer fijn. Snijd de ui in reepjes en de paprika in blokjes.
Verhit in een pan de olie en frui de ui, de knoflook en de paprika voor 2 minuen. Voeg dan het vlees toe en bak totdat het van klur verandert.
Voeg dan de sperziebonen, de oestersaus, de kecap, het zout en de peper toe en meng goed. Vervolgens het water toevoegen en kook het al roerend gaar. Serveer.
Zoeken
Laatst gelezen
- Arem-Arem - gevulde rijstrolletjes
- Kolek biu - Gestoofde banaan in zoete kokosmelk
- Rendang Daging Giling - rendang van gehaktballetjes
- Sambal Miso
- Babi guling - Geroosterd speenvarken
- Daging Cabai Daun Ketumbar - pittig rundvlees met koriander
- Tom Kha Gai
- Tom Ga Kai - Kippensoep met mango
- Tom Chin Goong - soep met garnalenballen
- Kua Chap - thaise 5 kruiden soep met rijst chips
Recente Reacties
Cucur
Yesterdaybij voorkeur een diepe bolle panCucur
YesterdayWat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?Sambal Miso
1 week agoaka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)Sambal Miso
1 week agoHet recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...Soto Ayam Purwakarta
3 weeks agoHeerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...