logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon Yesterday
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna Yesterday
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 3 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Tumis Buncis Lada Hitam
roerbak van sperziebonen met zwarte peper

Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr sperziebonen/kousenband
150 gr ossenhaas
3 teentjes knoflook
1/2 ui
1/2 rode paprika
2 eetl oestersaus
1/2 eetl kecap manis
1/2 theel zout
1 theel zwarte peper
100 ml water
1 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de sperziebonen in stukjes. Snijd het vlees in dunne plakjes. Hak de knoflook zeer fijn. Snijd de ui in reepjes en de paprika in blokjes.
Verhit in een pan de olie en frui de ui, de knoflook en de paprika voor 2 minuen. Voeg dan het vlees toe en bak totdat het van klur verandert.
Voeg dan de sperziebonen, de oestersaus, de kecap, het zout en de peper toe en meng goed. Vervolgens het water toevoegen en kook het al roerend gaar. Serveer.

Add comment

Submit

who is online

We have 88 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44154286