Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Grajiab Tod - gefrituurde okra

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Grajiab Tod
gefrituurde okra

Ingrediënten:
125 ml water
100 gr tapioca bloem
500 gr okra
75 gr bloem
1 theel bakpoeder
olie

garnering:
nam pla prig

Bereiding:
Meng het water met de tapioca, de bloem en de bakpoeder tot een beslag. Meng hierdoor de okra. Verhit in een wok de olie en bak hierin de okra goudbruin. Laat de okra uitlekken op keukenpapier en serveer het met nam pla prig.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 84 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42261747