zoeken
Recente reacties

1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...

2 months ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

4 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Laatst gelezen
- Koa Powd Tod - Maiskoekjes
- Tjolo-Tjolo - gebakken vis in een pittige ketjapsaus
- Filipijnse nasi goreng
- Kou Shui Ji - 口水鸡 - gestoofde kip in een kruidige en pittige saus
- Sambal Goreng Daging
- Kodok saos mentega - Kikkerbilletjes in botersaus
- Dadar Telur Bumbu Kelapa - gekruide omelet met kokos
- Babi ketjap
- Daging Kentang Masak Kecap - rundvlees met aardappel in kecapsaus
- Ayam Kari Jawa - javaanse kip kerrie
Grajiab Tod - gefrituurde okra


Grajiab Tod
gefrituurde okra
Ingrediënten:
125 ml water
100 gr tapioca bloem
500 gr okra
75 gr bloem
1 theel bakpoeder
olie
garnering:
nam pla prig
Bereiding:
Meng het water met de tapioca, de bloem en de bakpoeder tot een beslag. Meng hierdoor de okra. Verhit in een wok de olie en bak hierin de okra goudbruin. Laat de okra uitlekken op keukenpapier en serveer het met nam pla prig.
gefrituurde okra
Ingrediënten:
125 ml water
100 gr tapioca bloem
500 gr okra
75 gr bloem
1 theel bakpoeder
olie
garnering:
nam pla prig
Bereiding:
Meng het water met de tapioca, de bloem en de bakpoeder tot een beslag. Meng hierdoor de okra. Verhit in een wok de olie en bak hierin de okra goudbruin. Laat de okra uitlekken op keukenpapier en serveer het met nam pla prig.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-Kokkieblanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.