Recente reacties

Shaun 2 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Gevulde paprika's

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Gevulde paprika's
Benodigdheden:
4 rode paprika's
325 gr mager gehakt
2 sjalotten
4 teentjes knoflook
2 theel ketumbar
zout en peper naar smaak
bananenblad

Omelet:
2 eieren
2 eetl melk
zout en peper naar smaak
2 eetl olie

Bereiding:
Snijd de sjalotten en de knoflook fijn. Snijd de kapjes van de paprika's en verwijder de zaadlijsten. Meng het gehakt met de ketumbar, de sjalotten, de knoflook en het zout en peper. Vul de paprika's met dit mengsel. Verpak de paprika's in bananenblad en stoom deze in 10-15 minuten gaar. Klop de eieren met de melk en de peper en zout en bak van dit mengsel 4 omeletjes. Verwijder vervolgens het bananenblad van de paprika's en wikkel deze in de omelet.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 161 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41182075