zoeken
Recente reacties

8 hours ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...

23 days ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

1 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

2 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Laatst gelezen
- Ayam Panggang Klaten 2 - geroosterde gestoofde kip
- Siu Yuk 燒肉 - Chinees varkensgebraad
- Bami Goreng Djawa - Javaans gebakken dunne mie met kip en garnalen
- Piloos - aardappelballetjes
- Pad Kee Mao - dronken kip
- Rendang Daging Minangkabau - rendang van rundvlees uit Padang
- Gule Bagar - Gestoofde lamsbout
- Pindang Kuning
- Tumis Labu Siam Dengan Udang - Gebakken chayote met garnalen
- Jagung katemak - Pap van maïs, bonen met groenten
Gevulde paprika's


Gevulde paprika's
Benodigdheden:
4 rode paprika's
325 gr mager gehakt
2 sjalotten
4 teentjes knoflook
2 theel ketumbar
zout en peper naar smaak
bananenblad
Omelet:
2 eieren
2 eetl melk
zout en peper naar smaak
2 eetl olie
Bereiding:
Snijd de sjalotten en de knoflook fijn. Snijd de kapjes van de paprika's en verwijder de zaadlijsten. Meng het gehakt met de ketumbar, de sjalotten, de knoflook en het zout en peper. Vul de paprika's met dit mengsel. Verpak de paprika's in bananenblad en stoom deze in 10-15 minuten gaar. Klop de eieren met de melk en de peper en zout en bak van dit mengsel 4 omeletjes. Verwijder vervolgens het bananenblad van de paprika's en wikkel deze in de omelet.
4 rode paprika's
325 gr mager gehakt
2 sjalotten
4 teentjes knoflook
2 theel ketumbar
zout en peper naar smaak
bananenblad
Omelet:
2 eieren
2 eetl melk
zout en peper naar smaak
2 eetl olie
Bereiding:
Snijd de sjalotten en de knoflook fijn. Snijd de kapjes van de paprika's en verwijder de zaadlijsten. Meng het gehakt met de ketumbar, de sjalotten, de knoflook en het zout en peper. Vul de paprika's met dit mengsel. Verpak de paprika's in bananenblad en stoom deze in 10-15 minuten gaar. Klop de eieren met de melk en de peper en zout en bak van dit mengsel 4 omeletjes. Verwijder vervolgens het bananenblad van de paprika's en wikkel deze in de omelet.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.