Recente reacties

Ron 8 hours ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Gevulde paprika's

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Gevulde paprika's
Benodigdheden:
4 rode paprika's
325 gr mager gehakt
2 sjalotten
4 teentjes knoflook
2 theel ketumbar
zout en peper naar smaak
bananenblad

Omelet:
2 eieren
2 eetl melk
zout en peper naar smaak
2 eetl olie

Bereiding:
Snijd de sjalotten en de knoflook fijn. Snijd de kapjes van de paprika's en verwijder de zaadlijsten. Meng het gehakt met de ketumbar, de sjalotten, de knoflook en het zout en peper. Vul de paprika's met dit mengsel. Verpak de paprika's in bananenblad en stoom deze in 10-15 minuten gaar. Klop de eieren met de melk en de peper en zout en bak van dit mengsel 4 omeletjes. Verwijder vervolgens het bananenblad van de paprika's en wikkel deze in de omelet.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 184 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42110567