banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 3 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Icon Write a comment
Dau hu kho nuoc dua -Tahu/Tofu met groenten in kokossaus

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
Dau hu kho nuoc dua
Tahu/Tofu met groenten in kokossaus
ingrediënten:
2,5 blok tahu/tofu
1 kleine bloemkool
250 gr jonge sperziebonen
1/2 struik Chinese kool
4 worteltjes
100 ml olie
1 theel gula jawa (palmsuiker)
2 eetl donkere Chinese sojasaus (deze is wat zurig)
300 ml kokosmelk
zwarte peper naar smaak

bereiding:
Snijd de tahu in kleine dobbelsteentjes. Snijd de bonen in stukjes van 1 cm, de bloemkool in erg kleine roosjes en de wortels in dunne plakjes.
Verhit de olie in een wok/wadjan en bak daarin de tahu goudbruin. Schep de tahu uit de wok/wadjan en laat dit uitlekken. Voeg de groenten toe aan de olie en bak deze zachtjes voor 3 minuten. Dan het zout, de peper, de sojasaus en de helft van de kokosmelk toevoegen.
Het geheel 5 minuten zachtjes stoven en dan de tahu weer toevoegen met de rest van de kokosmelk. Nog even laten stoven en dan serveren.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 70 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40429418