banner2

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 5 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 6 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 6 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 7 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Icon Write a comment
Dau hu kho nuoc dua -Tahu/Tofu met groenten in kokossaus

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
Dau hu kho nuoc dua
Tahu/Tofu met groenten in kokossaus
ingrediënten:
2,5 blok tahu/tofu
1 kleine bloemkool
250 gr jonge sperziebonen
1/2 struik Chinese kool
4 worteltjes
100 ml olie
1 theel gula jawa (palmsuiker)
2 eetl donkere Chinese sojasaus (deze is wat zurig)
300 ml kokosmelk
zwarte peper naar smaak

bereiding:
Snijd de tahu in kleine dobbelsteentjes. Snijd de bonen in stukjes van 1 cm, de bloemkool in erg kleine roosjes en de wortels in dunne plakjes.
Verhit de olie in een wok/wadjan en bak daarin de tahu goudbruin. Schep de tahu uit de wok/wadjan en laat dit uitlekken. Voeg de groenten toe aan de olie en bak deze zachtjes voor 3 minuten. Dan het zout, de peper, de sojasaus en de helft van de kokosmelk toevoegen.
Het geheel 5 minuten zachtjes stoven en dan de tahu weer toevoegen met de rest van de kokosmelk. Nog even laten stoven en dan serveren.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 238 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
37396293