Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Bung tok - salade van bamboescheuten

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Bung tok
salade van bamboescheuten
ingrediënten:
300 gr verse bamboescheuten of anders uit een blik
2 eetl sesamzaad
1 eetl geroosterde pinda's
9 tenen knoflook
9 rode rawits
3 gemberblaadjes
1 eetl zout

bereiding:
Kook de bamboescheuten in gaar met het zout. Laat de scheuten eerst uitlekken en maak er dan dunne slierten van. Wrijf of maal de sesamzaadjes, de pinda's en de rawits fijn tot een boemboe (pasta). Verhit een wok/wadjan en fruit daarin de boemboe. de olie komt uit het sesamzaad en pinda's. Snijd dan het gemberblad fijn en meng alle ingrediënten door elkaar. Serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 108 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42261747