Recente reacties

Ilona Van den akker 19 hours ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 5 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Write a comment
Kao Noom Fuktong Nerng - gestoomde pompoen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Kao Noom Fuktong Nerng
gestoomde pompoen

Ingrediënten:
225 gestoomde pompoen
100 gr rijstmeel
100 ml kokosmelk
4 eetl palmsuiker
zout naar smaak

Garnering:

3 eetl geraspte kokos

Bereiding:

Pureer de pompoen tot pulp. Meng de pulp met het meel, het zout, de palmsuiker en de kokosmelk. Giet het mengsel in een kleine cake vorm en stoom het totdat het gaar is. Garneer het met de gerapste kokos en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 41 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42275570