tahoe gerecht
Bahan-bahan:
Ingredienten:
2 blokken tahu/tofu
2,5 theel asem
1 blik rebung (bamboespruiten)
50 gr. taoco
2 eetl ketjap manis
50 gr. petehbonen
3 teentjes knoflook
4 eetl olie
Taburan:
garnering:
2 eetl bawang goreng
Cara membuat:
bereiding:
Wrijf de tahu in met de asem en laat dit 15 minuten staan. Snijd dan de tahu in dobbelsteentjes. Snijd de prei en knoflook fijn. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak daarin de tahu, de knoflook, de prei en de bambu. Voeg de pethebonen en de taoco toe met de ketjap en laat dit nog even doorbakken. Bestrooi het gerecht met bawang goreng voor het serveren.
Ingredienten:
2 blokken tahu/tofu
2,5 theel asem
1 blik rebung (bamboespruiten)
50 gr. taoco
2 eetl ketjap manis
50 gr. petehbonen
3 teentjes knoflook
4 eetl olie
Taburan:
garnering:
2 eetl bawang goreng
Cara membuat:
bereiding:
Wrijf de tahu in met de asem en laat dit 15 minuten staan. Snijd dan de tahu in dobbelsteentjes. Snijd de prei en knoflook fijn. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak daarin de tahu, de knoflook, de prei en de bambu. Voeg de pethebonen en de taoco toe met de ketjap en laat dit nog even doorbakken. Bestrooi het gerecht met bawang goreng voor het serveren.