Recente reacties

@frankis vijfkruiden poeder, iedereen heeft een eigen versie
bumbu ngohiong staat niet beschreven hier en zoekopdracht op kokkie belanda levert niets op
Pietje Bel 26 days ago
Veel toegepast is het afdekken van de aardappelpuree met een dun laagje paneermeel met daar bovenop wat klontjes boter. De laatste minuten onder de grill zorgen voor een aantrekkelijk krokant korstje.
kokkieblanda 1 months ago Ambyachi Kadi - mango kip curry
@mimija, is de marinade die meegaat met de kip
hallo,
moet de santen tegelijk met kip in de wok voor het aan braden,
Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Write a comment
Tahu Taoco
tahoe gerecht
Bahan-bahan:
Ingredienten:
2 blokken tahu/tofu
2,5 theel asem
1 blik rebung (bamboespruiten)
50 gr. taoco
2 eetl ketjap manis
50 gr. petehbonen
3 teentjes knoflook
4 eetl olie

Taburan:
garnering:
2 eetl bawang goreng

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf de tahu in met de asem en laat dit 15 minuten staan. Snijd dan de tahu in dobbelsteentjes. Snijd de prei en knoflook fijn. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak daarin de tahu, de knoflook, de prei en de bambu. Voeg de pethebonen en de taoco toe met de ketjap en laat dit nog even doorbakken. Bestrooi het gerecht met bawang goreng voor het serveren.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 71 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42578323