banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Icon Write a comment
Bakwan Udang - gekruide garnalen koekjes

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Bakwan Udang
gekruide garnalen koekjes

Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr garnalen, gepeld
1 limoen, sap
150 gr bloem
100 ml bouillon
1 ei
1 lente-ui
50 gr maiskorrels
100 gr wortel
1/2 theel zout
1/2 theel palmsuiker
olie

Haluskan:
bumbu:
2 sjalotjes
4 teentjes knoflook
2 cm kunyit, geroosterd
1/2 theel peper

Cara membuat:
bereiding:
Meng de garnalen met het limoensap en laat dit 15 minuten intrekken. Snijd de lente-ui fijn en klop het ei op. Rasp de wortel. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Meng daarna alle ingrediënten goed door elkaar tot een homogene massa en laat dit tenminste 15 minuten rusten.
Verhit in een pan de olie en bak telkens 1 eetl van de massa goudbruin en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 125 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39951083