Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Bakwan Udang - gekruide garnalen koekjes

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Bakwan Udang
gekruide garnalen koekjes

Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr garnalen, gepeld
1 limoen, sap
150 gr bloem
100 ml bouillon
1 ei
1 lente-ui
50 gr maiskorrels
100 gr wortel
1/2 theel zout
1/2 theel palmsuiker
olie

Haluskan:
bumbu:
2 sjalotjes
4 teentjes knoflook
2 cm kunyit, geroosterd
1/2 theel peper

Cara membuat:
bereiding:
Meng de garnalen met het limoensap en laat dit 15 minuten intrekken. Snijd de lente-ui fijn en klop het ei op. Rasp de wortel. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Meng daarna alle ingrediënten goed door elkaar tot een homogene massa en laat dit tenminste 15 minuten rusten.
Verhit in een pan de olie en bak telkens 1 eetl van de massa goudbruin en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 100 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40912057