banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 26 days ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 11 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Icon Write a comment
Sayur Lebui - gekruide pompoen met zwarte bonen
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sayur Lebui
gekruide pompoen met zwarte bonen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
100 gr labu kuning (pompoen)
200 gr lebui (zwarte sojabonen)
2000 ml water
6 rode rawits
5 teentjes knoflook
5 sjalotjes
3 rode lomboks
1 groene lombok
2 tomaten
2 cm laos
2 salam blaadjes
3 belimbin wuluh (stervrucht)
3 theel zout
1 theel palmsuiker
200 ml kokosmelk
2 takjes kemangi
2 eetl olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Verhit in een pan het water en kook de bonen gaar. Snijd de pompoen in stukjes, de knoflook en de sjalotjes in plakjes. Snijd de lomboks in schuine ringen en de tomaten in stukjes. Rasp de laos. Snijd de belimbing in plakken.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes, de knoflook, de lomboks, de tomaten, de laos en de salam voor 4 minuten en voeg dit bij de bonen. Voeg de pompoen, de rawits en de belimbing toe aan de bonen en breng het geheel aan de kook. Dan de kokosmelk, het zout en de palmsuiker toevoegen en kook het geheel zachtjes gaar. Roer de kemangi blaadjes erdoor en serveer.
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 67 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39784605