banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Sayur Labu Siam - sajoer van chayote
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sayur Labu Siam
sajoer van chayote
Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr rundvlees
water
2 chayotes (labu siam)
2 lente-uitjes
1 theel asem
1 eetl water
3 eetl selderijblad
zout naar smaak
3 eetl olie

Taburan:
garnering:
1 eetl bawang goreng (gebakken uitjes)

Haluskan:
boemboe:
10 rode rawits
5 teentjes knoflook
2 cm gember (jahe/djahé)
1/2 theel zwarte peper
2 kemiri noten
1 eetl ebi
zout naar smaak

Cara membuat:
bereiding:
Verhit in een wok/wadjan het vlees met genoeg water met zout en stoof het vlees zachtjes gaar. Er moet 1000 ml bouillon overblijven. Snijd het vlees vervolgens in kleine blokjes. Pel de chayotes en snijd het vruchtvlees in dobbelsteentjes. Snijd de lente-uitjes in 1,5 cm lang stukken. Meng de asem met de eetl water. Week de ebi kort in heet water en laat het uitlekken. Wrijf of maal daarna alle ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta.
Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe voor 2 minuten. Voeg vervolgens het vlees toe gevolgd door de bouillon. Wanneer het geheel is gaan koken, dan de chayote, de lente-uitjes, de selderij en het asemwater toevoegen en het geheel zachtjes stoven totdat de chayote gaar is. Serveer het bestrooid met bawang goreng.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 101 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40576976