banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Icon Write a comment
Nasi goreng hijau terasi - gebakken groene rijst
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Nasi goreng hijau terasi
gebakken groene rijst

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr gekookte witte rijst
50 gr garnalen
1 theel zout
1 prei
2 eetl olie
 
Haluskan:
bumbu:
4 groene lomboks
3 groene rawits
4 sjalotjes
3 teentjes knoflook
1 theel trasi bakar
 
taburan:
garnering:
4 stuks gebakken ei
kroepoek
1 komkommer
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de prei fijn, de komkommer in plakjes en ontpit te lomboks. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de bumbu voor 3 minuten. Voeg dan de rijst, de garnalen en het zout toe en bak alles gaar.
Verdeel het in 4 porties en serveer het met het gebakken ei, de komkommer en de kroepoek.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 145 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39961440