Recente reacties

Shaun 2 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Ikan Cakalang Goreng - Geroerbakte vis

Gebruikerswaardering: 3 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief Ster inactief
 
Ikan Cakalang Goreng
Geroerbakte vis
Bahan-bahan:
bereiding:
1 bonito
2 limoenen (sap)
olie
1 tomaat
zout naar smaak

Haluskan:
boemboe:
6 sjalotten
2 teentjes knoflook
14 rawits

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd de totmaat in dunne plakjes. Snijd de vis in stukken en verwijder het vel en de graten. Wrijf de vis in met het limoensap en laat dit 30 minuten intrekken. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin de vis voor 5 minuten en laat deze daarna uitlekken op keukenpapier. Giet de olie uit de wok/wadjan maar laat 3 eetl achter. Fruit in deze olie de boemboe samen met de tomaat voor 5 minuten. voeg dan de vis en het zout toe en bak dit alles nog 5 minuten.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 186 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41181961