Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Sayur Bening Sawi - gestoofde kool met gehaktballetjes

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sayur Bening Sawi
gestoofde kool met gehaktballetjes

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr chinese kool
5 bakso sapi / gehaktballetjes
3 teentjes knoflook
4 sjalotjes
4 rode lomboks
2 cm lengkuas/laos
2 salam blad
1/2 theel zout
1/2 theel palmsuiker
300 ml water / kippenbouillon
2 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kool in vierkante stukken. Snijd de knoflook, de sjalotjes en de lomboks in dunne plakjes. Snijd de bakso doormidden of in plakjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes, de knoflook, de lomboks, de laos en de salam voor 4 minuten. Voeg dan het water/bouillon toe en breng het al roerend aan de kook.
Dan de kool, de bakso, het zout en de palmsuiker toevoegen en kook het verder gaar. Serveer.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 67 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42251723