banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Sayur Bening Labu Air - gestoofde kalabas met spinazie
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sayur Bening Labu Air
gestoofde kalabas met spinazie

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr labu air / fleskalabas
125 gr spinzaie
100 gr suikermais
3 teentjes knoflook
3 sjalotjes
3 gedroogde chilipepers
1/2 theel ebi
2 theel zout
1/2 theel palmsuiker
100 ml kippenbouillon (zie recept)
900 ml water

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de sjalotjes en de knoflook in dunne plakjes. Hak de chiliepeprs en de ebi fijn. Snijd de kalabas in stukjes.
Verhit een pan het water en voeg de knoflook, de sjalotjes, de ebi en de chilipepers toe eb laat dit 3 minuten koken. Dan het zout, de palmsuiker en de bouillon toevoegen en roer. Vervolgens de kalabas, de spinzaie en de mais toevoegen en kook het geheel zachtjes gaar.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 312 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40585405