1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...
cheffie
Selamat Makan
Abon Abon in Joomla Article

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Ayam Kecap Istimewa
gebakken kip in kecapsaus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
4 sjalotjes
1 tomaat
3 teentjes knoflook
2 eetl kecap manis
1 theel kecap inggris (worcestershire saus)
125 ml kippenbouillon (zie recept)
1/2 theel zout
1/2 theel peper
2 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in kleine stukjes en marineer deze met de kecap inggris, het zout en de peper voor tenminste 15 minuten. Snijd de sjalotjes, de knoflook en de tomaat in dunne plakjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes en de knoflook voor 2 minuten. Voeg dan de kip toe en bak deze rondom bruin. Dan de bouillon, de tomaat en de kecap toevoegen en meng goed. Leg een deksel op de pan en laat het geheel zachtjes sudderen totdat de kip gaar is geworden en de saus is ingedikt.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 80 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34886446