banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Ayam Kecap Istimewa - gebakken kip in kecapsaus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Ayam Kecap Istimewa
gebakken kip in kecapsaus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
4 sjalotjes
1 tomaat
3 teentjes knoflook
2 eetl kecap manis
1 theel kecap inggris (worcestershire saus)
125 ml kippenbouillon (zie recept)
1/2 theel zout
1/2 theel peper
2 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in kleine stukjes en marineer deze met de kecap inggris, het zout en de peper voor tenminste 15 minuten. Snijd de sjalotjes, de knoflook en de tomaat in dunne plakjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes en de knoflook voor 2 minuten. Voeg dan de kip toe en bak deze rondom bruin. Dan de bouillon, de tomaat en de kecap toevoegen en meng goed. Leg een deksel op de pan en laat het geheel zachtjes sudderen totdat de kip gaar is geworden en de saus is ingedikt.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 166 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40580483