1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Ayam Kecap Cabai Hijau
gebakken kip in pittige kecap saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
15 kippenvleugels, geplet
1/2 theel citroensap
1/2 theel zout
1/2 ui
2 cm jahe
3 groene lomboks
3 eetl kecap manis
1 theel kecap asin
1/2 theel zout
1/2 theel palmsuiker
300 ml water
2 eetl sesamolie
olie

Haluskan:
bumbu:
5 sjalotjes
3 teentjes knoflook
1 theel ketumbar

Cara membuat:
bereiding:
Marineer de kip met het citroensap en het zout en laat dit 15 minuten intrekken. Verhit in een pan de olie en bak de kip rondom bruin en zet apart.
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Snijd de ui fijn en de lomboks in dunne ringen.
Verhit in een pan de sesamolie en fruit de bumbu met de ui en de jahe voor 4 minuten. Voeg dan de lomboks toe en bak deze zacht. Dan de kip toevoegen en meng alles goed. Vervolgens de beide kecaps, het zout en de palmsuiker toevoegen en meng goed. Beetje bij beetje het water toevoegen en bak de kip ondertussen verder gaar.

who is online

We hebben 67 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35005315