1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 1 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
jenny MORRIS 1 months ago
hartelyk bedankt voor uw recepten
Henk 1 months ago
Kunt u ook zeggen hoeveel sjalotjes?
Rene 1 months ago
Was erg lekker bedankt!
susanne 2 months ago
moet daar niet iets van nats bij
Chantal 3 months ago
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet stiekem alles vandaag al op te snoepen
Sophie 6 months ago
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat voor soort kokos je gebruikt voor de boemboe, ik had geraspte genomen. En verder vroeg ik me af wat je erbij eet.
Hartelijke groet, Sophie
Nachita Wolff Schoem 7 months ago
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Daging Smoor en meestal voegde ze tegen het eind van de kooktijd aan de sauce naar behoefte krielaardappeltjes en of sohoen (glas bamie) toe

@ is ook afhankelijk van de streek, ons familierecept (Palembang - Sumatra) heeft nu eenmaal wel de tomaat erin. Andere versies hebben inderdaad aardappelen erin en die zijn ook op deze site aanwezig.
Mevr. J.A. Kalff 8 months ago
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ook vervangen worden door rode poon
Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Ayam Kecap Cabai Hijau
gebakken kip in pittige kecap saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
15 kippenvleugels, geplet
1/2 theel citroensap
1/2 theel zout
1/2 ui
2 cm jahe
3 groene lomboks
3 eetl kecap manis
1 theel kecap asin
1/2 theel zout
1/2 theel palmsuiker
300 ml water
2 eetl sesamolie
olie

Haluskan:
bumbu:
5 sjalotjes
3 teentjes knoflook
1 theel ketumbar

Cara membuat:
bereiding:
Marineer de kip met het citroensap en het zout en laat dit 15 minuten intrekken. Verhit in een pan de olie en bak de kip rondom bruin en zet apart.
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Snijd de ui fijn en de lomboks in dunne ringen.
Verhit in een pan de sesamolie en fruit de bumbu met de ui en de jahe voor 4 minuten. Voeg dan de lomboks toe en bak deze zacht. Dan de kip toevoegen en meng alles goed. Vervolgens de beide kecaps, het zout en de palmsuiker toevoegen en meng goed. Beetje bij beetje het water toevoegen en bak de kip ondertussen verder gaar.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 88 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35645534