1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Eufrasia .J.M.van Oijen - de Bruin .
Heerlijke recepte heb u , dank u wel .
Eufrasia .J.M.van Oijen - de Bruin .
Ziet er heerlijk uit uw recepten
Pasteitjes in Joomla Article
Anton Hendrikx
wat is mesoyi bast? Bast van de assem/tamarinde boom, zo ja wat is alternatief?
Chris
Hallo,
Net zijn mijn eerste pasteitjes faliekant mislukt. Het recept voor het deeg was: 500gr. zelf...
Metta
Hoi, waar kan ik de oncom kopen in Nederland?

@ zie forum

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
Ayam Kecap 2
kip in ketjapsaus
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 zware kip (1200 gr)
4 eetl ketjap manis
1 theel maïzena
3 sjalotten
zout naar smaak
1 theel peper
snufje nootmuskaat
500 ml water

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de sjalotten fijn en de kip in stukken. Verhit in een wok/wadjan het water en stoof hierin de kip voor 25 minuten. Voeg dan de sjalotten, de ketjap, het zout, de peper en de nootmuskaat toe en stoof het geheel nog voor 20 minuten. Meng de maïzena met een beetje bouillon tot een papje en bind hiermee de saus. Serveer.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 52 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34253771