kip in ketjapsaus
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 zware kip (1200 gr)
4 eetl ketjap manis
1 theel maïzena
3 sjalotten
zout naar smaak
1 theel peper
snufje nootmuskaat
500 ml water
Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de sjalotten fijn en de kip in stukken. Verhit in een wok/wadjan het water en stoof hierin de kip voor 25 minuten. Voeg dan de sjalotten, de ketjap, het zout, de peper en de nootmuskaat toe en stoof het geheel nog voor 20 minuten. Meng de maïzena met een beetje bouillon tot een papje en bind hiermee de saus. Serveer.
ingrediënten:
1 zware kip (1200 gr)
4 eetl ketjap manis
1 theel maïzena
3 sjalotten
zout naar smaak
1 theel peper
snufje nootmuskaat
500 ml water
Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de sjalotten fijn en de kip in stukken. Verhit in een wok/wadjan het water en stoof hierin de kip voor 25 minuten. Voeg dan de sjalotten, de ketjap, het zout, de peper en de nootmuskaat toe en stoof het geheel nog voor 20 minuten. Meng de maïzena met een beetje bouillon tot een papje en bind hiermee de saus. Serveer.