logo

Recente Reacties

  • Daging smoor - Gestoofd rundvlees

    Peranakan 1 month ago
    Kecap vergeten? Te weinig?
     
  • Cucur

    dragon 2 months ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 2 months ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 months ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 months ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
Ayam Kecap 2
kip in ketjapsaus
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 zware kip (1200 gr)
4 eetl ketjap manis
1 theel maïzena
3 sjalotten
zout naar smaak
1 theel peper
snufje nootmuskaat
500 ml water

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de sjalotten fijn en de kip in stukken. Verhit in een wok/wadjan het water en stoof hierin de kip voor 25 minuten. Voeg dan de sjalotten, de ketjap, het zout, de peper en de nootmuskaat toe en stoof het geheel nog voor 20 minuten. Meng de maïzena met een beetje bouillon tot een papje en bind hiermee de saus. Serveer.

Add comment

Submit

who is online

We have 64 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44420550