Recente reacties

@frankis vijfkruiden poeder, iedereen heeft een eigen versie
bumbu ngohiong staat niet beschreven hier en zoekopdracht op kokkie belanda levert niets op
Pietje Bel 23 days ago
Veel toegepast is het afdekken van de aardappelpuree met een dun laagje paneermeel met daar bovenop wat klontjes boter. De laatste minuten onder de grill zorgen voor een aantrekkelijk krokant korstje.
kokkieblanda 1 months ago Ambyachi Kadi - mango kip curry
@mimija, is de marinade die meegaat met de kip
hallo,
moet de santen tegelijk met kip in de wok voor het aan braden,
Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Ayam Kecap (Spesial)
kip in kecapsaus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
2 theel limoensap
2 eetl boter
1 ui
4 teentjes knoflook
2 rode lomboks, ontpit
1 tomaat
2 eetl kecap manis
1 theel zout
1/2 theel peper
150 ml water
olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in 8 stukken en wrijf deze in met het limoensap en laat dit 15 minuten intrekken. Verhit in een pan de olie en bak de kip bruin en half gaar. Zet apart.
Snijd de ui in blokjes van 2 cm. Snijd de lomboks in dunne ringen en snijd de tomaat in partjes. Hak de knoflook grof.
Verhit in een pan de boter en fruit de ui, de knoflook en de lomboks voor 4 minuten. Voeg dan de tomaat, de kecap, het zout en de peper toe en meng goed.
Vervolgens de kip en het water toevoegen en kook de kip gaar en totdat de saus is ingedikt. Serveer.

who is online

We hebben 59 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42573503