Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Ayam Kecap (Spesial) - kip in kecapsaus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Ayam Kecap (Spesial)
kip in kecapsaus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
2 theel limoensap
2 eetl boter
1 ui
4 teentjes knoflook
2 rode lomboks, ontpit
1 tomaat
2 eetl kecap manis
1 theel zout
1/2 theel peper
150 ml water
olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in 8 stukken en wrijf deze in met het limoensap en laat dit 15 minuten intrekken. Verhit in een pan de olie en bak de kip bruin en half gaar. Zet apart.
Snijd de ui in blokjes van 2 cm. Snijd de lomboks in dunne ringen en snijd de tomaat in partjes. Hak de knoflook grof.
Verhit in een pan de boter en fruit de ui, de knoflook en de lomboks voor 4 minuten. Voeg dan de tomaat, de kecap, het zout en de peper toe en meng goed.
Vervolgens de kip en het water toevoegen en kook de kip gaar en totdat de saus is ingedikt. Serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 80 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41018475