Recente reacties

Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Write a comment
Ayam Kecap (Peranakan) - kip in kecapsaus met champignons

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Ayam Kecap (Peranakan)
kip in kecapsaus met champignons

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
500 ml water
125 gr champignons, klein
1 steranijs
1 nootmuskaat
1 theel peper
10 kleine lente-ui
3 eetl kecap manis
1 eetl kecap asin
7 teentjes knoflook
1 theel palmsuiker
5 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in 10 stukjes. Snijd de lente-ui in stukjes van 5 cm. Hak de knoflook fijn.
Verhit in een pan de olie en bak de kip samen met de nootmuskaat en de steranijs totdat de kip stevig is geworden. Voeg dan het water toe en kook op laag vuur verder.
Voeg dan de champignons, de kecaps, de palmsuiker, de peper en de lenteui toe en kook totdat de kip gaar is geworden en de saus wat is ingedikt.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 191 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42091635