Recente Reacties

Ayam Kecap (Peranakan)
kip in kecapsaus met champignons

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
500 ml water
125 gr champignons, klein
1 steranijs
1 nootmuskaat
1 theel peper
10 kleine lente-ui
3 eetl kecap manis
1 eetl kecap asin
7 teentjes knoflook
1 theel palmsuiker
5 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in 10 stukjes. Snijd de lente-ui in stukjes van 5 cm. Hak de knoflook fijn.
Verhit in een pan de olie en bak de kip samen met de nootmuskaat en de steranijs totdat de kip stevig is geworden. Voeg dan het water toe en kook op laag vuur verder.
Voeg dan de champignons, de kecaps, de palmsuiker, de peper en de lenteui toe en kook totdat de kip gaar is geworden en de saus wat is ingedikt.

Plaats reactie

Verstuur

who is online

We hebben 220 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42587496