Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Ayam Kecap (Peranakan) - kip in kecapsaus met champignons

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Ayam Kecap (Peranakan)
kip in kecapsaus met champignons

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
500 ml water
125 gr champignons, klein
1 steranijs
1 nootmuskaat
1 theel peper
10 kleine lente-ui
3 eetl kecap manis
1 eetl kecap asin
7 teentjes knoflook
1 theel palmsuiker
5 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in 10 stukjes. Snijd de lente-ui in stukjes van 5 cm. Hak de knoflook fijn.
Verhit in een pan de olie en bak de kip samen met de nootmuskaat en de steranijs totdat de kip stevig is geworden. Voeg dan het water toe en kook op laag vuur verder.
Voeg dan de champignons, de kecaps, de palmsuiker, de peper en de lenteui toe en kook totdat de kip gaar is geworden en de saus wat is ingedikt.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 443 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40915621