Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Ayam Kecap (Peranakan) - kip in kecapsaus met champignons

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Ayam Kecap (Peranakan)
kip in kecapsaus met champignons

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
500 ml water
125 gr champignons, klein
1 steranijs
1 nootmuskaat
1 theel peper
10 kleine lente-ui
3 eetl kecap manis
1 eetl kecap asin
7 teentjes knoflook
1 theel palmsuiker
5 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in 10 stukjes. Snijd de lente-ui in stukjes van 5 cm. Hak de knoflook fijn.
Verhit in een pan de olie en bak de kip samen met de nootmuskaat en de steranijs totdat de kip stevig is geworden. Voeg dan het water toe en kook op laag vuur verder.
Voeg dan de champignons, de kecaps, de palmsuiker, de peper en de lenteui toe en kook totdat de kip gaar is geworden en de saus wat is ingedikt.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 219 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41015801