banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Tumis Curni-Cumi Hitam -  Zoetzuur gebakken inktvis

Gebruikerswaardering: 3 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter inactiefSter inactief
 
Tumis Curni-Cumi Hitam
Zoetzuur gebakken inktvis
Bahan-bahan;
ingrediënten:
500 gr inktvis
6 sjalotten
4 teentjes knoflook
3 rode lomboks
1 serehstengel, gekneusd
3 takjes citroenbasilicum
1 prei
5 eetl. olie
1 theel, gula jawa (palmsuiker)
3 eetl. ketjap manis
2 theel, witte azijn
1 limoen (sap)
zout naar smaak

Cara membuat:
Bereiding:
Ontpit de lomboks en snijd deze in dunne reepjes. Snijd de knoflook en de sjalotten in dunne plakjes en de prei in ringetjes. Snijd de intvissen in stukjes en bewaar de inktzakjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de lomboks, de knoflook en de sjalotten voor 3 minuten. Voeg dan de inktvissen, de sereh en de inktzakjes toe en bak dit alles voor 4 minuten. Dan de overige ingrediënten toevoegen en het geheel nog 4 minuten zachtjes doorbakken.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 115 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40576976