banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 3 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Icon Write a comment
Talam Ebi - gedroogde garnalen cakejes
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Talam Ebi
gedroogde garnalen cakejes

Bahan-bahan cake:
ingredienten:
250 gr rijstebloem
1 eetl palmsuiker
½ theel zout
½ theel peper
800 ml santen cair (dunne kokosmelk)
1 eelt olie
250 ml santen asli (dikke kokosmelk)
2 eetl rijstebloem
½ theel zout

Bahan-bahan vulling:
ingredienten:
1 eetl olie
75 gr ebi (gedroogde garnalen)
5 teentjes knoflook
1 eetl palmsuiker
½ theel zout
1/8 stengel bleekselerij
2 rode lomboks

Cara membuat:
bereiding:
Verwarm 400 ml santen cair en kook de overige santen cair. Meng de bloem met de suiker, het zout en de peper. Meng dan eerst de warme santen erdoor en dan de kokende santen. Wrijf de bakplaat in met de olie en giet het mengsel erin. Stoom dit voor 10 minuten. Meng de santen asli met de bloem en het zout en giet dit over het eerdere mengsel en stoom het geheel voor 45 minuten.
Snijd de lomboks en de knoflook fijn. Verhit in een pan de olie en bak hierin de knoflook en de lomboks voor 3 minuten. Bak in een droge koekenpan de ebi en stamp deze daarna fijn. Snijd de bleekselderij fijn (1 eetl). Meng de ingredienten voor de vulling goed door elkaar en strooi dit over de talam. Snijd het in stukken en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 76 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40429461